Produsul a fost adaugat in cos
  Cele patru colturi ale inimii

  36.95 Lei

  33.25 Lei

  Economisesti 3.70 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 978-973-46-8311-6 Limba: Romana Autor: FRANÇOISE SAGAN Editura: Polirom Coperta: Brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 224 Format: Fizic

  Descriere

  Descoperit in manuscris de fiul romancierei, acest roman pune in scena un subiect predilect al operei lui Françoise Sagan – un paienjenis de tensiuni amoroase in sanul unei familii burgheze. Ludovic Cresson, fiul unui industrias bogat, se reface dupa accidentul de masina provocat de sotia sa, Marie-Laure, „sofisticata, inculta”, o femeie care acum il trateaza ca pe un handicapat, indepartindu-l de ea. Cand mama acesteia soseste la resedinta lor de pe domeniul La Cressonnade, tanarul se indragosteste nebuneste de ea. Inteligenta, umorul, eleganta cu care autoarea trece peste drame, toate acestea la un loc construiesc o experienta tipic saganesca din care nu lipseste nimic in acest roman bulversant.

  „Aceasta carte (…) raspunde nevoii noastre de poveste, ce nu ne da pace cateodata. Si ne vorbeste despre disperare cu rafinamentul de care avem nevoie atunci cand ne afundam sa bem un coniac vechi intr-un fotoliu de piele ce ne cunoaste atat de bine, incat aproape ca putem sa disparem in el. Si tot aceasta carte ne strecoara cateva sfaturi bune: nu trebuie, ne dojeneste Sagan ca si cum ne-ar fi greu sa invatam odata lectia, nu trebuie «niciodata sa ii lasi pe ceilalti sa te uite sau sa te desconsidere».” (Le Monde)

  „Este extraordinar ca acest roman inedit al autoarei faimosului Bonjour tristesse a iesit din coma in care intrase la randul sau [intocmai ca Ludovic Cresson, eroul cartii]. E o poveste formidabila, captivanta, abil (re)construita de fiul scriitoarei, Denis Westhoff, cu instrumentele delicate ale chirurgiei reparatorii. De aceea nu se observa nimic. In schimb, chiar spiritul lui Sagan hoinareste pe aici, manat de un vadit entuziasm cu care dinamiteaza un munte de resentimente persistente si se desparte de toti (cu exceptia celor doi amanti nesiguri si puri), de sufletele lor jalnice, goale-golute, zgribulite si scaldate in ipocrizie.” (Le Parisien)

  Noutati

  38.00 Lei

  54.90 Lei

  194.00 Lei

  174.60 Lei

  67.00 Lei

  59.90 Lei

  29.90 Lei

  59.90 Lei

  37.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos