Produsul a fost adaugat in cos
  Cum sa devii antreprenor

  2 + 1 GRATUIT

  12.90 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-973-669-701-2 Autor: Larry C. Farrell Editura: Curtea Veche Pagini: 280 Format: 15

  Descriere

   

  Înceteaza sa visezi si treci la fapte! Cum sa începi si sa îti dezvolti propria afacere

  Antreprenoriatul este cea mai sigura cale de a prospera într-o lume nesigura, în continua schimbare. Reducerea numarului locurilor de munca este doar una dintre consecintele crizelor economice si, adesea, oameni care nu planificasera niciodata sa ajunga antreprenori aleg aceasta solutie pentru a depasi situatia de criza. Cartea specialistului american în practici antreprenoriale Larry Farrell va furnizeaza toate datele necesare pentru a va gestiona cu succes propria afacere si a va asigura, în acest fel, independenta financiara. În plus, veti gasi aici exercitii aplicative si studii de caz celebre ale unor antreprenori plini de curaj si inspiratie, care au riscat si au reusit, precum Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell. Veti învata toate trucurile prin care va puteti transforma ideea într-o mare afacere, iar termeni precum întocmirea planului de afaceri, alegerea pietei si a produselor, identificarea potentialilor clienti, testarea concurentei nu vor mai ascunde niciun secret.

  „Revolutia antreprenoriala a secolului XXI: oamenii obisnuiti devin jucatori-cheie. Aceasta nu este o revolutie rezervata celor bogati si puternici. Este o noua pagina din istoria economiei, care îi încurajeaza pe toti sa ia parte, de la proaspatul absolvent, oameni de stiinta si profesori universitari la cititorul acestei carti, care îsi va face timp si se va stradui sa creeze un produs sau un serviciu de care cineva, undeva, va avea nevoie si va plati pentru el.“

  Larry C. Farrell

  „O carte ce trebuie citita de catre oricine are pasiunea, perseverenta si curajul de a începe si conduce propria afacere. Farrell surprinde cu adevarat esenta adevaratului antreprenor si ce e nevoie sa faci ca sa supravietuiesti în actualul mediu de afaceri.”

  Sabrina Horn, fondator, presedinte si CEO Horn Group, Inc.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos