Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  Sinteze de vocabular si teste-grila pentru examenele de admitere la Facultatea de Drept si la Academia de Politie - Limba romana

  59.90 Lei

  41.93 Lei

  Economisesti 17.97 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-39-0994-8 Limba: Romana Autor: Maria Copilau , Roxana Tudorescu , Diana-Maria Gogoasa Editura: Universul Juridic Data aparitie: 2022 Pagini: 256 Colectia: Examene Format: Fizic

  Descriere

  Prezenta lucrare a luat nastere ca urmare a unei frumoase colaborari intre studentii Facultatii de Drept si Editura Universul Juridic. Inedita prin cuprinsul sau, sinteze de vocabular si teste-grila atent selectate, asociate cu tematica de admitere la Facultatea de Drept sau la Academia de Politie, aceasta reprezinta o provocare, stimuland si gestionand atat cunostintele, cat si emotiile specifice acestor examene de admitere.

  Proiectul reprezinta eforturile sincere ale fostilor elevi, asemenea dumneavoastra, in vederea pregatirii pentru examenele de admitere. Acesta este structurat in 12 capitole (despartirea in silabe, forme de genitiv-dativ, forme de plural, accentul, cuvinte compuse, abrevieri, forme libere, omofone, cuvinte invariabile, pleonasme, verbe, neologisme), fiecare dintre acestea fiind impartit, la randul lui, in doua parti, in prima parte avand sinteze de vocabular, iar in a doua parte teste-grila.

  De asemenea, sperand sa va incurajeze in demersul dumneavoastra si sa va motiveze, autoarele v-au impartasit, in cateva randuri, experientele si tehnicile proprii privind pregatirea pentru examenul de admitere, motivele pentru care au ales acest drum, precum si primele impresii ale vietii de student, viitor jurist.

  Va dorim succes si inspiratie, sperand sa aveti si dumneavoastra succesul autoarelor lucrarii!

  Maria Copilau – prima studenta admisa la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, in sesiunea iulie 2019.

  Roxana-Gabriela Tudorescu – prima studenta admisa la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, in sesiunea iulie 2020.

  Diana-Maria Gogoasa – prima studenta admisa la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, in sesiunea iulie 2021.

  *Prezentul proiect reprezinta o editie noua, integral revazuta si substantial adaugita, a celei aparute in anul 2021 si denumita „Teste-grila si exercitii pentru examenul de admitere la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti: Limba romana”, Editura Universul Juridic, 2021, ISBN 978-606-39-0837-8. In cadrul acestei editii au fost avute in vedere normele din cadrul DOOM3.

  Lucrarea a fost revazuta de prof. Georgeta Popescu si de Scoala de Gramatica.

  Alte carti din aceeasi colectie:

  Drept penal. Partea speciala. Caiet de seminar.

  Drept administrativ. Caiet de seminar. Partea a II-a

  Admiterea in magistratura si in avocatura. Culegere de subiecte cu explicatii ale variantelor de raspuns.

  Produse similare cu "Sinteze de vocabular si teste-grila pentru examenele de admitere la Facultatea de Drept si la Academia de Politie - Limba romana"

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: