Produsul a fost adaugat in cos
  Printul din negura

  34.95 Lei

  31.45 Lei

  Economisesti 3.50 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-973-46-2125-5 Autor: Carlos Ruiz Zafon Editura: Polirom Pagini: 200 Format: 130x200

  Descriere

  Printul din negura, de Carlos Ruiz Zafon, o fascinanta aventura despre teama, curaj, dragoste si prietenie

  Printul din negura reprezinta primul volum al unei trilogii dedicate publicului tînar.

  Sîntem în anul 1943, iar Europa este macinata de razboi. Familia Carver se hotaraste sa se instaleze într-un orasel de pe coasta Atlanticului.

  O pisica neagra si un orologiu ce masoara timpul în mod bizar sînt doar primele semne ale unei enigme ce se va adînci cu fiecare pas.

  Noua locuinta ascunde o taina inimaginabila. De cum îi trec pragul, lucruri stranii încep sa se petreaca, iar în aer pare ca pluteste înca spiritul lui Jacob, fiul fostilor proprietari, care a murit înecat.

  Cu ajutorul prietenului lor Roland, Max si Alicia Carver încearca sa desluseasca împrejurarile acestei morti misterioase.

  Statui fermecate, vise ciudate, aparitii înfricosatoare, o colectie de filme neobisnuite si povestea sinistra a vasului Orpheus îi vor conduce pe tineri catre un personaj cu puteri supranaturale: Printul din negura... o creatura diabolica, întoarsa din trecut pentru a lichida o datorie mai veche.

  Porneste alaturi de tinerii eroi într-o fascinanta aventura despre teama, curaj, dragoste si prietenie care le va schimba vietile pentru totdeauna si descopera cît de mare este pretul unei dorinte împlinite dezlegînd un puzzle literar plin de intriga si mister!

  Printul din negura este primul dintr-o serie de romane „pentru tineri“, alaturi de Palatul de la miezul noptii,Lumini de septembrie si Marina, pe care le-am scris cu cîtiva ani înainte de a publica Umbra vîntului.

  Unii cititori mai maturi, influentati de popularitatea acestuia din urma, vor fi tentati poate sa exploreze povestirile acestea pline de mister si aventura, si nadajduiesc ca si unii din cititorii de generatie noua, de le vor gasi pe plac, sa porneasca astfel în propria aventura a lecturii pentru toata viata. si unora, si altora, cititori tineri si tineri cititori, nu-mi ramîne decît sa va transmit recunostinta acestui istorisitor de povesti, care încearca necontenit sa va cîstige interesul si care va doreste lectura placuta.

  (Carlos Ruiz Zafón)

  Noutati

  49.00 Lei

  32.40 Lei

  37.80 Lei

  26.10 Lei

  37.80 Lei

  31.50 Lei

  41.40 Lei

  34.90 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos