Produsul a fost adaugat in cos
  In intimitatea secolului 19

  47.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  Gen: Biografii Memorii Jurnale ISBN: 9789735056612 Limba: Romana Subgen: Literatura romana Autor: Ioana Parvulescu Editura: Humanitas Coperta: brosata Data aparitie: 2017 Pagini: 352 Format: 14,5 x 20,5 cm

  Descriere

  ,,Se pot inchipui oamenii din aceasta carte in Romania secolului 21?
  L-as vedea perfect pe Maiorescu, atat de echilibrat, de rational, de modern in toate privintele, in Parlament, punandu-i la punct pe toti demagogii si flecarii, propunand legi si amendamente folositoare, luand pozitie in chestiuni litigioase si, nu in ultimul rand, influentand mersul lumii cu autoritatea lui.
  L-as vedea apoi pe neobositul Carol Davila scotand iar la lumina medicina de astazi.
  Le-as vedea in secolul 21 si pe doamnele din secolul 19, dedicandu-se deplin unor cauze altruiste, cum numai ele stiau s-o faca, rezolvand o data pentru totdeauna problema «copiilor strazii», deschizand azile pentru batrani, pentru orfani, cantine pentru saraci si cate si mai cate.
  L-as vedea pe primarul Protopopescu-Pache rezolvand problema circulatiei, a parcarilor, a murdariei si a gropilor din asfalt.
  Si pe Caragiale l-as vedea dand un nou volum de Momente, de trei ori mai voluminos si mai savuros decat cel din 1901, in care personaje sa fim noi toti.'' - Ioana PARVULESCU, fragment dintr-un interviu

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos