Produsul a fost adaugat in cos
  Adele

  45.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-44-0039-0 Autor: Sean Smith Editura: Curtea Veche Data aparitie: 2018 Pagini: 384 Format: 130 x 200

  Descriere

  Britanicul SEAN SMITH este cunoscut drept biograful celebrităților. Robbie Williams, Kate Middleton, Kylie Minogue, Justin Timberlake, Britney Spears, Victoria Beckham, Jennifer Aniston şi Kim Kardashian sunt doar câteva dintre vedetele cărora le-a dedicat biografii meticulos documentate şi foarte bine primite de public. Cinci dintre cărțile sale au fost bestselleruri Sunday Times. Filmul Magic Beyond Words: The J. K. Rowling Story are la bază volumul pe care l-a consacrat autoarei fenomenului Harry Potter. Publicația britanică The Independent l-a numit „cronicarul neînfricat“.

  • Adele ajunge la inimile a milioane de oameni care-i iubesc muzica și care împărtășesc emoția sinceră și autentică pe care o dăruiește prin cântecele sale. Într-o epocă plină de cinism, Adele este un fenomen.
   Realizând o muncă susținută de investigare și o serie de interviuri cu persoane care o cunosc îndeaproape pe tânăra artistă, renumitul biograf și autor de bestselleruri Sean Smith dezvăluie faptul că Adele nu este doar superstarul pe care credem că îl cunoaștem atât de bine. Smith prezintă cititorilor povestea relațiilor complexe din familia lui Adele: eșecul relației sentimentale dintre părinții săi, tristețea sfâșietoare care a copleșit-o la moartea bunicului și viitorul incert într-o suburbie răvășită de comportamentul dur al găștilor din sudul Londrei.

   „O lectură captivată de la prima până la ultima pagină, care surprinde cu măiestrie multiplele fațete ale personalității artistei și, de aceea, ar trebui să fie pe placul oricui este interesat cât de puțin de fenomenul Adele sau de industria muzicală.“
   THE NEWS ON SUNDAY
  • Caldă, sinceră, amuzantă, exact ca Adele. Astfel poate fi caracterizată biografia pe care Sean Smith a dedicat o celei mai strălucitoare voci feminine a momentului. Pornind de la amintiri ale părinților, profesorilor și colegilor de școală, dar și de la declarații pertinente ale celor care fac legea în industria muzicală internațională, Sean Smith reușește să realizeze un portret complex, plin de farmec și culoare al interpretei, compozitoarei, textierei, fiicei, nepoatei, mamei și iubitei care este Adele. Fără a cădea în capcana unui șuvoi de elogii exagerate, biograful evocă momente importante din viața personală și cariera artistei, prezentându-i cu minuțiozitate și sinceritate reușitele, dar și eșecurile. Cine sunt cei care au sprijinit-o necondiționat, dar și cei care i-au pus bețe în roate? Cine sunt cei care au dezamăgit-o și i-au frânt inima? Cine sunt artiștii care i-au marcat destinul? Cât de aproape a fost de a avea soarta nefericită a lui Amy Winehouse? Ce o inspiră să compună? Iată doar câteva dintre întrebările la care biograful Sean Smith oferă răspunsuri surprinzătoare.
  • Unul dintre cei mai apreciați biografi ai momentului, Sean Smith izbutește să nu se lase strivit de personalitatea copleșitoare a subiectului său, căruia îi creionează un portret plin de duioșie, adesea amuzant, dar întotdeauna cuceritor. Surprinzător pentru unii dintre cititori, Smith nu ezită să facă frecvent comparații între Adele, Amy Winehoue, Katie Melua și… Kim Kardashian.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos