Produsul a fost adaugat in cos
  MUZICA TACERII

  2 + 1 GRATUIT

  35.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-588-496-0 Autor: Boris Cyrulnik Editura: Curtea Veche Pagini: 272 Colectia:  Format: 225 X 152

  Descriere

  Muzica tacerii“ apare la editura Curtea veche si este romanul procesului de formare si de maturizare intelectuala si sufleteasca parcurs de unul dintre cei mai apreciati si mai talentati tenori ai lumii. Scris la persoana a treia, el relateaza viata lui Andrea Bocelli, din copilarie pana azi, debutul sau pe scena muzicala, intalnirile semnificative din viata tenorului, printre care cele mai importante se numara acelea cu Zucchero si Pavarotti.

  Narata asemenea unei povesti, al carei personaj principal este Amos, romanul atinge si delicata problema a deficientelor care sunt depasite, prin perseverenta, cu ajutorul altor daruri ale naturii. Carte a unui destin exemplar, „Muzica tacerii“ se adreseaza atat celor pasionati de muzica, cat si acelora care cauta un reper si o cale de urmat in viata.

  Andrea Bocelli s-a nascut in comuna Lajatico din provincia Pisa, la 22 septembrie 1958. Licentiat in drept, el este unul dintre cele mai surprinzatoare fenomene muzicale ivite in ultimii ani. 

  Dupa ce, in anul 1994, a fost castigatorul Sectiunii „Propuneri noi“ la Festivalul Sanremo, a ajuns in varful clasamentelor dis­cografice internationale si a vandut peste 70 de milioane de discuri.

  Ambasador al traditiei muzicale italiene, Bocelli a aparut in spectacole alaturi de cei mai proeminenti artisti ai muzicii contem­porane, pe principalele scene din lume. Aceste spectacole, precum si faima adusa de o cariera discografica fara precedent, au facut sa-i fie dedicata o stea pe celebra „Walk of Fame“ din Hollywood.

   

  „Pentru mine, muzica este o nevoie,

  La fel ca nevoia de iubire;

  Si, mai presus de orice, este si destinul meu,

  Ineluctabil ca trecerea timpului.“ - Andrea Bocelli

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos