Produsul a fost adaugat in cos
  Manual pentru clasa a VII-a - Educatie plastica
  • - 20%

  37.50 Lei

  30.00 Lei

  Economisesti 7.50 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Didactic ISBN: 9786069447680 Limba: Romana Subgen: Educatie plastica Autor: Rita Badulescu, Adriana Braileanu, Liliana Marin, Madalina Gheorghe-Tanase Editura: Corint Coperta: Brosata Data aparitie: 2019 Pagini: 80 Format: Fizic

  Descriere

  Autori: Rita Badulescu, Adriana Braileanu, Liliana Marin, Madalina Adriana Gheorghe-Tanase

  Echipa de autori formata din Rita Badulescu, Adriana Braileanu, Liliana Marin si Madalina Gheorghe-Tanase a pornit in elaborarea acestui manual de la nevoia lor, ca profesori practicieni, de a avea la dispozitie un instrument didactic solid, modern si eficient care sa ii ajute efectiv in activitatea la clasa.

  Cinci motive pentru a alege manualul de educatie plastica propus de Grupul Editorial Corint:

  • Informatiile prezentate sunt clare, concise, potrivite nivelului gimnazial. Exista un echilibru in ceea ce priveste ponderea imaginilor si a textului, iar cantitatea informatiilor este proportionala cu cea ceruta de activitatile de invatare si evaluare.

  • Propunerile de exercitii si activitati practice, temele si subiectele sunt concepute in functie de preocuparile tipice elevilor, lasand libera posibilitatea de alegere a altor subiecte. Continuturile sunt abordate interdisciplinar, facand trimiteri la continuturi de limba si literatura romana, educatie muzicala, biologie, istorie etc.

  • Capitolul de proiecte utilizeaza abilitati, calitati si informatii obtinute pe parcursul anului scolar. Temele de proiect pot fi aplicate fiecarui capitol in parte sau pot fi utilizate ca activitati recapitulative si de evaluare alternativa, prin componenta portofoliului de documentare.

  • Temele abordate sprijina formarea abilitatilor practice, de observatie si analiza vizuala, precum si de familiarizare cu tehnicile studiului dupa natura, cu elaborarea unor structuri compozitionale simple.

  • Modul de abordare a continuturilor ajuta la formarea unor competente utile in viata de zi cu zi: sa inteleaga si sa aprecieze o opera de arta, sa isi aleaga cu gust vestimentatia si sa isi decoreze camera folosind culori armonioase etc.

   

  In conformitate cu Programa scolara aprobata prin OM nr.3393 din 28.02.2017

  Recomandate pentru tine

  34.90 Lei

  38.40 Lei

  • - 20%

  52.00 Lei

  • - 20%

  20.30 Lei

  • - 30%

  Noutati

  11.20 Lei

  • - 73%

  65.90 Lei

  35.00 Lei

  53.00 Lei

  53.00 Lei

  53.00 Lei

  53.00 Lei

  75.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos