10 cărți perfecte pentru cadoul de Crăciun

 

Respirația dragostei, Brittainy C. Cherry

Perfectă pentru romantica incurabilă care trăiește fiecare poveste de dragoste ca pe una proprie.

Respirația dragostei este o carte care îți va lăsa cu siguranță o amprentă puternică în suflet. Plină de emoții intense, pe alocuri foarte, dar și amuzantă și plină de speranță, este o lectură ideală pentru serile de iarnă.

Tristan și Elizabeth sunt doi oameni care au încercat din răsputeri să găsească o cale de a trăi - de a respira din nou, după evenimentele tragice petrecute în viețile lor. Sunt atrași unul de celălalt în mod inexplicabil și niciunul dintre ei nu a fost inițial conștient de adevărata legătură care i-a adus întâmplător împreună în primul rând.

 

Meditații, Marcus Aurelius

Perfectă pentru prietenul care încearcă în permanență să își îmbunătățească viața și aspiră la o evoluție pe plan intelectual și spiritual.

Meditații este o capodoperă de filosofie atemporală care îți va schimba, cu siguranță, viața.

Este una dintre cele mai faimoase și mai influente cărți din lume, scrisă de împăratul roman Marcus Aurelius, în jurul vârstei de 40 de ani. Cartea este, practic, un jurnal privat de autoperfecționare al unuia dintre cei mai influenți oameni din lume și este plină de îndemnuri de a fi mai înțelept, mai blând, mai concentrat, mai puțin mânios.

Autorul inspiră și instruiește prin calmul său și prin faptul că recunoaște fără să clipească dificultățile elementare ale vieții umane, punând accentul pe căutarea păcii interioare și a certitudinii etice într-o lume aparent haotică.

 

Povestea vieții mele în Casetă de colecție

Perfectă pentru cei pasionați de regalitate, îndeosebi de Regina Maria și tot ce a reprezentat ea pentru România

Cele patru volume, scrise de Regina Maria însăși, într-o traducere de excepție, cuprind viața sa din copilărie și până la momentul 1914. Cărțile ne poartă în toate reședințele în care Missy a locuit, de la Coburg la Malta, Cotroceni și Peleș, portretizând într-un mod fascinant curțile regale ale Europei, din Anglia și până în Rusia și oferind detalii de o impresionantă acuratețe, atât a locurilor pe care le-a vizitat, cât și a persoanelor pe care le-a cunoscut.

Personalitatea sa unică și fascinantă ne însoțește pe tot parcursul volumelor în care își povestește cele mai intime gânduri și trăiri și ne face să ne reamintim de ce este numită și astăzi ”Cea mai iubită Regină a României”.

 

Micul Prinț

Perfectă pentru copiii de toate vârstele, ideală pentru a fi citită și recitită încă de la vârsta de 5 ani.

Micul prinţ este un fenomen mondial editorial, o poveste împărtășită de la o generație la alta de aproape 80 de ani.

Este cea mai iubită dintre scrierile lui Antoine de Saint-Exupéry şi una dintre cele mai traduse cărţi din toate timpurile. Din 1943 şi până acum, povestea micului prinţ s-a bucurat de un imens succes: i s-au dedicat muzee şi expoziţii, a fost ecranizată şi dramatizată, iar copiii de pretutindeni o citesc şi o recitesc de fiecare dată cu aceeaşi bucurie.

Cartea este o pledoarie pentru iubire, pace, prietenie, comunicare între lumea copiilor şi cea a adulţilor, relaţionare, încredere, o carte de interpretare a simbolurilor, a mesajelor, o carte despre frumuseţe şi ocrotirea ei, o carte despre valorile omenirii.

 

Pachet Jocul vieții și cum să-l joci

Perfectă pentru cei care sunt interesați să atragă prosperitatea și sănătatea în viața lor.

Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalităților de succes. Cărțile ei, populare în toată lumea, au schimbat viețile a milioane de oameni. Cu un mesaj atemporal și cu abilitatea de a explica principiile succesului și modul în care acestea funcționează într-un stil plăcut și ușor de înțeles, scrierile ei sunt considerate și astăzi printre cele mai bune în cadrul literaturii despre prosperitate.

Luiza și magia prieteniei

Perfectă pentru copiii mici, în special pentru cei care iubesc pisicuțele.

Miau și Miorlau sunt două pisicuțe adorabile care îi învață pe cei mici cât de importantă este dragostea și comunicarea în viețile tuturor, fie că sunt oameni sau animăluțe.

„Prin intermediul acestei povești am încercat să explic pe înțelesul celor mici (în cazul meu: fetițele mele gemene, Patri și Sofi, care sunt simbolizate de cele două pisicuțe, Miau și Miorlau) importanța comunicării, identificarea sentimentelor, indiferent de natura lor: tristețe, îngrijorare, veselie sau iubire.

Și să știm să apreciem ceea ce avem deja, cu credința că în final TOTUL VA FI BINE!” – Claudia Frățilă

 

Omul devine ceea ce gândește

Perfectă pentru cei interesați de dezvoltarea personală și crearea unei vieți cu adevărat împlinite.

În Omul devine ceea ce gândește, un bestseller clasic, James Allen dezvăluie modul în care gândurile noastre ne modelează realitatea. De la caracter la circumstanțele de viață, de la sănătate la aspectul fizic, autorul ne ajută să deținem controlul asupra gândurilor noastre pentru a ne crea viața pe care ne-o dorim și pentru a ne elibera de eșecuri și frustrări.

Plină de sfaturi practice pentru persoanele care doresc să devină cea mai bună versiune a lor, cartea a inspirat milioane de oameni și continuă să arate adevărata cale spre o viață fericită și plină de succes.

 

Profetul

Perfectă pentru oricine își dorește să trăiască o viață fericită, în pace și liniște sufletească.

Profetul este cea mai îndrăgită carte de spiritualitate din lume - o colecție de eseuri poetice, filosofice, spirituale și, mai presus de toate, inspiraționale. Publicată în 1923, capodopera lui Gibran a fost tradusă în peste douăzeci de limbi și vândută în milioane de exemplare în întreaga lume.

 

Revelații despre sănătate din Rai și de pe Pământ

Perfectă pentru cei care vor să-și crească vibrația și să pună în aplicare sfaturi pertinente pentru a-și îmbunătăți sănătatea

În 1999, Tommy Rosa, instalator născut în Bronx, a murit în urma unui accident  iar vinovatul a fugit de la fața locului. Întins pe marginea drumului, a simțit o strângere de inimă care l-a dus într-un tunel de lumină pentru a se întâlni cu Învățătorul său divin, în Rai. După mai multe săptămâni de comă, Tommy s-a întors pe Pământ cu un nou sentiment de conectare sporită cu partea divină.

Cam în aceeași perioadă, Dr. Stephen Sinatra, un cardiolog integrativ, demonta ideile predominante ale farmacologiei preventive cu abordarea sa holistică a tratamentului. Când o întâlnire întâmplătoare i-a adus împreună pe cei doi bărbați, aceștia și-au dat seama că revelațiile de vindecare pe care Tommy le primise în Rai se aliniau cu rezultatele revoluționare pe care Dr. Sinatra le vedea în propria practică și în cercetările științifice.

În Revelații despre sănătate din Rai și de pe Pământ, Tommy dezvăluie cele 8 revelații ale sale, culese de la Dumnezeu, care vă vor conduce spre o sănătate revitalizată, un nou sentiment de scop și echilibru spiritual - coroborate în totalitate cu cele patru decenii de expertiză medicală ale Dr. Sinatra - aducând Raiul și Pământul un pic mai aproape.

Seria Pasiuni

Perfectă pentru cei care nu se tem de povești pasionale și dureroase deopotrivă.

„După primul volum citit am zis: vreau mai mult, trebuie să fie mai mult! Rodica Mijaiche a reușit să mă țină trează până noaptea târziu, iar acest lucru nu zice decât de bine!” – Diana

Seria Pasiuni: 5 povești pline de pasiune, cu personaje care intrigă și momente care îți vor tăia respirația. Descoperă cărțile perfecte care te vor încălzi în nopțile friguroase de iarnă.

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: