Cărți de neratat la Bookfest 2024

Suntem bucuroși să ne vedem din nou în offline, de data aceasta la o nouă ediție a Salonului International de Carte BOOKFEST, în perioada 29 mai – 2 iunie, la Romexpo, pavilionul B2, la standul LIBREX!

Pregăteste-te să te cufunzi într-o lume plină de povești captivante, noi apariții și oferte incredibile care îți vor aprinde pasiunea pentru lectură! Ca de fiecare dată, te așteptăm cu titluri noi, proaspăt ieșite din tipar, bestsellere, cadouri și reduceri de până la 60% + reduceri suplimentare!

Cu ce te așteptăm:

O mulțime de titluri noi: Fii printre primii care vor pune mâna pe cărți proaspăt tipărite. Te așteptăm cu o colecție extinsă de noutăți captivante, de la bestselleruri New York Times, USA Today și Amazon, la lucrări care îndeamnă la reflecție și autodezvoltare, la titluri pentru pasionații de istorie și pentru cei care sunt fascinați de subiecte ezoterice.

Concursuri: Poți câștiga pe loc, în stand, extra-reduceri pentru cărțile tale sau poți participa pe Instagram la concursul nostru pentru a câștiga un exemplar din cărțile dorite!

Reduceri incredibile: Explorează lumea literaturii cu reduceri de până la 50% la o selecție mare de titluri, ocazia perfectă de a-ți extinde biblioteca personală sau de a găsi cadoul ideal pentru un alt iubitor de cărți.

Cele mai importante apariții de FICȚIUNE:

 

Fostul meu și alte blesteme, Erin Sterling

New York Times Bestseller

Roman finalist Goodreads Choice Awards 2021 - Best romance

 

Autoarea de bestsellere New York Times, Erin Sterling, te va prinde în vraja unei cărți romantice care îți va da fiori, plină de dorințe, vrăjitoare și blesteme întâmplătoare.

Descoperă povestea fascinantă a lui Vivienne Jones, o tânără vrăjitoare care, în urmă cu nouă ani, și-a vindecat inima frântă printr-un blestem asupra fostului iubit. Crezând că nu va cauza decât neplăceri minore, Vivi e surprinsă când Rhys Penhallow, fermecător și enervant, se întoarce în oraș, declanșând o serie de dezastre.

Ce ar fi trebuit să fie o vizită scurtă pentru Rhys devine o aventură haotică, cu jucării criminale, o fantomă supărată și un motan vorbitor. Vivi și Rhys trebuie să-și lase deoparte atracția puternică și să colaboreze pentru a salva orașul Graves Glen și a rupe blestemul înainte de a fi prea târziu.

Citiește cartea captivantă a lui Erin Sterling (Rachel Hawkins), autoare de bestsellere New York Times, și descoperă magia și romantismul care te vor ține cu sufletul la gură!

„O comedie romantică delicioasă, care m-a făcut să suspin la o pagină și să râd în hohote la următoarea.” - Tessa Bailey, autoaree de bestselleruri New York Times

„Plină de magie și umor încântător, această comedie romantică jucăușă a lui Sterling explorează a doua șansă și descoperirea de sine. ... Haosul comic domină povestea, cu multe râsete suprapuse peste doar o notă de introspecție, pe măsură ce foștii iubiți își dau seama cât de mult înseamnă unul pentru celălalt. Rezultatul este un deliciu de Halloween.” - Publishers Weekly

„Sterling își vrăjește cititorii cu această comedie romantică. ... Pe cât de plin de umor și de fantezie este romanul, pe atât de mult îi încurajează pe cititori să mediteze la ideea că lumea este un loc foarte mic. Sterling transformă în mod minunat doi oameni care cândva se iubeau unul pe celălalt în doi oameni care au nevoie unul de celălalt pentru a salva un oraș de la distrugere.” - USA Today


Sub vraja iubirii, Kate Robb

„O comedie romantică delicioasă, plină de magie” – Sarah Adams, autoare de bestsellere New York Times, autoarea cărții PRACTICE MAKES PERFECT.

Cum ar fi dacă o mică dorință ar schimba totul?

O tânără încearcă să-și vindece inima rănită făcând o vrajă pentru a-l șterge pe fostul iubit din trecutul ei, dar se trezește într-o realitate alternativă în care este mai pierdută decât și-ar fi dorit.

Gemma, părăsită de iubitul ei, decide să se îmbete cu sora ei, mătușa ciudată și cel mai bun prieten, Dax. După prea multe margaritas, fac împreună o vrajă de curățare a dragostei pentru a-l uita pe fostul.

Dimineața, Gemma descoperă că vraja a funcționat prea bine: fostul iubit a dispărut din amintiri, iar viața ei este complet schimbată. Și, cel mai șocant, Dax nu o mai recunoaște.

Pentru a reveni la vechea ei viață, Gemma trebuie să-l convingă pe Dax să o sărute din nou. Dar pe măsură ce planul ei avansează, se trezește că se îndrăgostește de el - din nou! Oare Dax a fost alesul ei de la bun început?

Citește această poveste adorabilă și captivantă pentru a descoperi cum se descurcă Gemma într-o lume plină de vrăji și romantism!

„Kate Robb este o voce a cărților romantice care trebuie urmărită.” —B.K. BORISON, autoare LOVELIGHT FARMS

„O carte genială, emoționantă, magistrală! O poveste de dragoste între prieteni.” —SARAH HOGLE, autoare JUST LIKE MAGIC

„Fanii lui Emily Henry și ai lui Mhairi McFarlane luați aminte: veți fi complet fermecați de acest debut minunat!” —MARISSA STAPLEY, autoare de bestsellere New York Times, autoarea cărții LUCKY


Povestitoarea de la Auschwtiz, Siobhan Curham

Fanii cărții Tatuatorul de la Auschwitz își vor pierde inima în acest roman de o frumusețe devastatoare și plin de speranță. Povestitoarea de la Auschwitz este o lectură sfâșietoare despre cum să găsești ceva pentru care să trăiești atunci când totul pare pierdut.

 

Descoperă o poveste de curaj și supraviețuire! În Auschwitz, 1942, scriitoarea evreică Etty Weil se află într-o lume de coșmar, departe de apartamentul ei din Paris. Printre prizonierii disperați, o întâlnește pe Danielle, o fetiță de paisprezece ani, despărțită brutal de mama ei. Etty o ia sub aripa ei, devenind un far de speranță și imaginație.

În fiecare noapte, Etty îi spune povești lui Danielle, creând o lume magică unde copila poate evada. Curând, și celelalte femei din baraca lor ascultă, împărtășindu-și viețile și amintirile prețioase. Etty își promite că va supraviețui pentru a duce mai departe poveștile lor.

Pe măsură ce Etty îi dă speranță lui Danielle, fetița devine din ce în ce mai curajoasă, provocând gardienii SS. Într-o zi, Danielle merge prea departe...

Va reuși Etty să o protejeze sau va plăti prețul suprem pentru dragoste? Citește această poveste emoționantă despre puterea de a rezista și de a păstra vie amintirea celor dragi.

„De la prima pagină a acestei cărți am fost captivată... Această poveste m-a făcut să plâng... a fost un rollercoaster emoțional... Am citit această carte din scoarță în scoarță în mai puțin de 24 de ore... Una dintre cele mai puternice cărți pe care le-am citit.” @thebookreadingblonde, ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Sub soarele din Positano, Lucy Coleman

Ești pregătit pentru o aventură pe Coasta Amalfi? Marci James, dedicată slujbei ei, nu a avut o vacanță de 5 ani. Dar o scrisoare misterioasă de la nașul ei, Richard, o trimite într-o vară de neuitat în Positano.

Cu misiunea de a sorta obiectele din magazinul de antichități al lui Richard, Marci este hotărâtă să găsească echilibrul între muncă și plăcere. Când ajunge, descoperă că sarcina e mai dificilă decât și-a imaginat. Din fericire, Nico, ghidul ei local superb, este acolo să o ajute.

Pe măsură ce explorează împreună Coasta Amalfi, Marci se relaxează și între ei încep să se aprindă scântei. Dar Richard a lăsat în urmă un secret pe care Marci îl descoperă fără să vrea.

Va supraviețui inima ei acestui secret după cea mai fericită vară din viața ei? Citește și află într-o poveste plină de romantism și mister!

„Lucy Coleman scrie povești care transportă cititorii departe de monotonia cotidiană, în locuri fascinante, pline de romantism. Scrise cu măiestrie, relaxante și pline de optimism, poveștile lui Lucy Coleman sunt antidotul perfect pentru zilele gri.” - Holly Martin, autoarea de succes a cărții „Darul Fericirii”

„O poveste plină de emoție și speranță, narată într-un mod fermecător.” - Sandy Barker

Lucy Coleman este autoare de bestsellere #1 în domeniul ficțiunii pentru femei, câștigătoare a premiului pentru Inovație în Ficțiune Romantică la Festivalul de Romantism din UK.


First Down, Grace Reilly

Bestseller USA Today

Amazon #BestOfBooktok

Bine ai venit la Universitatea McKee, unde sportul și dragostea se împletesc într-o poveste picantă! Începe prima aventură din seria virală BookTok Beyond the Play.

James

Fotbalul este viața mea. Transferat la Universitatea McKee pentru a-mi salva viitorul în NFL, trebuie să reiau cursul de scriere pe care l-am picat. Aici intră în scenă Beckett Wood - frumoasă, încăpățânată și exact genul meu. Ea acceptă să mă ajute în schimbul unei relații de fațadă. Dar eu nu fac lucrurile cu jumatate de măsură.

Bex

Nu mă încurc cu sportivii, iar James Callahan nu face excepție. Are nevoie de ajutorul meu pentru cursul de scriere, dar eu sunt prea ocupată. Totuși, când fostul meu iubit nu mă lasă în pace, accept să pretind că sunt cu James. Cu fiecare sărut fals, mă simt mai vie ca niciodată.

Oare cum se va termina această relație falsă?

 „Când mi-e poftă de o poveste de dragoste cu sportivi, plină de glume spumoase, cu o tensiune delicioasă și vorbe murdare care topesc paginile, apelez de fiecare dată la seria Beyond the Play a lui Grace Reilly.” - Stephanie Archer, autoarea seriei bestseller Vancouver Storm

Plină de emoții, picanterii, sport și noul tău crush din cărți, First Down este o poveste de dragoste spicy care nu trebuie ratată!


 Înainte să renunț, Kennedy Ryan

AUTOARE DE BESTSELLERE NEW YORK TIMES SI USA TODAY

Castigatoare a premiului RITA (Romance Writers of America), cel mai important premiu acordat genului romance.

Descoperă povestea emoționantă a lui Yasmen și Josiah Wade, o dragoste care părea pierdută, dar care poate renaște.

Yasmen și Josiah au crezut că dragostea lor va dura pentru totdeauna. Dar două lovituri devastatoare i-au făcut să realizeze că doar dragostea nu poate salva totul, nici măcar căsnicia lor.

După divorț, Yasmen începe să regăsească bucuria vieții. Împreună, cresc cei doi copii și conduc o afacere prosperă. Cu toate acestea, ca niște magneti, sunt mereu atrași unul de celălalt și încep să se întrebe dacă sunt pregătiți să renunțe la tot ce au avut.

Un sărut duce la altul și pasiunea reapare. Totul pare perfect, până când vechile răni se redeschid. Este prea târziu pentru ei să se regăsească pentru totdeauna? Sau ar putea fi chiar mai bine a doua oară?

Citește această poveste captivantă de Kennedy Ryan, autoare premiată și bestseller, și află dacă Yasmen și Josiah vor găsi drumul înapoi unul către celălalt.

Un roman incandescent despre speranta si vindecare si despre ce inseamna cu adevarat sa iubesti pentru o viata intreaga, de la „un scriitor plin de energie” USA Today

 „Kennedy Ryan este una dintre cele mai bune scriitoare de romane de dragoste a vremurilor noastre“. - Entertainment Weekly

„Putini autori pot sa scrie carti de dragoste asa cum o face Kennedy Ryan.“ J.L. Armentrout, autor de bestsellere New York Times


Asistenta Maleficului, Hannah Nicole Maehrer

TikTok sensation

Instant #1 New York Times BESTSELLER

Roman finalist la Goodreads Choice Awards 2023 

Once upon a time întâlnește The Office în seria virală de pe TikTok a lui Hannah Maehrer, Assistant to the Villain, transformată în roman, despre asistenta optimistă a unui răufăcător... și idila neașteptată dintre ei.

SE CAUTĂ ASISTENT: Răufăcător notoriu, de rang înalt, caută asistent loial și echilibrat pentru sarcini de birou nespecificate, care să sprijine personalul pentru haos, teroare și alte Lucruri Întunecate în General. Discreția este esențială. Beneficii excelente.

Cu o familie bolnavă de întreținut, statutul profesional al lui Evie Sage nu este doar important, este vital. Așa că, atunci când un incident cu infamul Malefic din Rennedawn îi aduce o ofertă de muncă – evident, ea acceptă. Niciun job nu este perfect, desigur, dar cu atât mai mult atunci când dezvolți o atracție pentru înfricoșătorul, temperamentalul și extrem de atrăgătorul tău șef. Evie, trebuie să reziști farmecului Maleficului!

Dar, chiar când începe să se simtă în largul ei printre capetele tăiate suspendate de tavan și să nu mai tresară atunci când calcă pe vreun glob ocular rătăcit, Evie bănuiește că este ceva foarte putred la mijloc... și nu doar în sensul propriu. Pentru că ceva suspect se întâmplă în regatul Rennedawn și cineva vrea să îl doboare pe Malefic – și întregul său imperiu nefast.

Acum, Evie trebuie nu doar să se abțină de la a saliva după șeful ei, dar și să descopere exact cine îi sabotează acestuia munca... și să se asigure că va plăti.

La urma urmei, un job bun e greu de găsit.

 

 O vară în Provence, Lucy Coleman

O vara de neuitat, un vis implinit!

Ești gata pentru o aventură plină de căldură și magie? Descoperă povestea lui Fern și Aiden, un cuplu căsătorit care câștigă neașteptat la loterie, iar reacțiile lor sunt cum nu se poate mai diferite.

Fern vrea să-și achite ipoteca și să-și amenajeze cuibul pentru întemeierea unei familii, în timp ce Aiden visează să vadă lumea. Astfel, Aiden propune o pauză de un an de la căsnicie.

Aiden pleacă în sălbatica Australie, iar Fern alege relaxanta Provence. În peisajele glorioase ale Franței, la Château de Vernon, Fern găsește locul perfect pentru escapadă și începe să ajute angajații în schimbul lecțiilor de pictură de la proprietar – renumitul, dar tulburatul pictor, Nico.

Cum vor influența aceste experiențe relația lor? Vor reuși Fern și Aiden să-și îmbunătățească relația sau să și-o distrugă?

Descoperă răspunsul în această poveste însorită și plină de căldură scrisă de Lucy Coleman!

"Am adorat această carte. O minunată lectură de evadare ... Pentru mine, este o lectură de 5 stele!" - Katherine, Katherine's Book Universe.

'Această carte îți trezește toate sentimentele. Te va face să-ți dorești să te muți în Franța și să începi o nouă viață ... Lucy Coleman are un mod de a scrie în care se simte ca și cum ai fi de fapt acolo' - Stacey, The Cosiest Corner.

Lucy Coleman este autoare de bestsellere #1 în domeniul ficțiunii pentru femei, câștigătoare a premiului pentru Inovație în Ficțiune Romantică la Festivalul de Romantism din UK.

 

 Blush, Helen Hardt

AUTOARE DE BESTSELLERE NEW YORK TIMES

Pregătește-te să roșești și să te lași prins într-o poveste plină de pasiune și secrete!

Amanda Thomas este îndrăgostită iremediabil de Jackson Paris, dar el o vede doar ca pe prietena lui cea mai bună, dulce și inocentă. După ce a fost prea mult timp aproape virgină, Mandy decide că e timpul să exploreze sexul fierbinte și murdar. Se înscrie pe o aplicație de întâlniri online, unde enigmaticul domn Misterios promite să-i îndeplinească toate fanteziile.

Jackson Paris a ascuns mereu secrete față de prietena lui cea mai bună, superbă și inocentă, cum ar fi înclinațiile sale sexuale interzise și apartenența la clubul exclusivist Black Rose Underground. Dar acum, Mandy vrea să învețe, iar ca domnul Misterios, Jackson îi poate oferi un strop din ce își dorește, încercând să o descurajeze de la mai mult, fără să-și dezvăluie identitatea.

În atmosfera întunecată și provocatoare de la Black Rose Underground, nu există secrete. Aici, orice dorință păcătoasă este satisfăcută. Mandy va descoperi adevărata identitate a celui mai bun prieten al ei... chiar la timp pentru a-l șoca cu propriul ei secret.

Citește această poveste captivantă și plină de tensiune erotică pentru a descoperi ce se întâmplă când dorințele ascunse ies la lumină!

Cele mai importante apariții de NON-FICȚIUNE:

Creierul: 10 lucruri pe care trebuie să le știi,

Sophie Scott

Descoperă complexitatea uluitoare a creierului și modul în care acesta ne definește personalitatea și comportamentul. Scrisă de Sophie Scott, profesoară de neuroștiințe cognitive la UCL, "Creierul: 10 lucruri pe care trebuie să le știi" este o colecție de zece eseuri fascinante și accesibile care te vor ghida prin misterele organului care te face să fii tu.

Află despre rețelele neuronale esențiale pentru funcționarea noastră, descoperă cum creierul tău este unic și explorează viitorul captivant al neuroștiinței.

Dacă te-ai întrebat vreodată ce se petrece în mintea ta sau a altora, această carte este lectura perfectă pentru tine. Nu rata ocazia de a te lăsa captivat de secretele celui mai impresionant organ al corpului nostru!

Pornește în această aventură inovatoare și fascinantă despre creier, scrisă de o expertă în domeniu. "Creierul: 10 lucruri pe care trebuie să le știi" te va surprinde și te va învăța lucruri pe care nu le-ai bănuit niciodată!

Cufundă-te în povești de dragoste captivante, descoperă secretele dezvoltării personale, pătrunde în paginile istoriei sau îmbrățișează lumea enigmatică a cunoașterii ezoterice.

 Pecețile lui Solomon: Jupiter - Prosperitate

și succes, Naran Gheser

PECEȚILE REGELUI SOLOMON - CHEIA TA CĂTRE ARMONIE ȘI PRESTIGIU 

 

Pecețile Regelui Solomon reprezintă o incursiune fascinantă în lumea talismanelor magice atribuite celebrului rege biblic Solomon. Aceste peceți sunt considerate a fi talismane cu puteri variate, folosite pentru a oferi răspunsuri și ajutor în fața problemelor și dorințelor oamenilor. Pecețile includ text și personaje dintr-o varietate de surse, precum Cartea Psalmilor, Vechiul Testament, Cartea formării sau diverse rugăciuni religioase. Înțelepciunea legendarului rege Solomon a fost ghidul creator al acestor peceți, care combină expresii geometrice, astrologice și combinații de ebraică, greacă și latină pentru a sublinia armonia dintre domeniile cerești și cele pământești.

Aceste talismane sunt menite să asiste oamenii în toate aspectele vieții, de la mijloacele de trai, sănătate și relații, până la obținerea respectului, prestigiului și împlinirii personale. Utilizate de mistici și practicanți de-a lungul veacurilor, pecețile Regelui Solomon au fost recunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți viața și de a influența realitatea într-o direcție favorabilă.

Pecețile asociate planetei Jupiter sunt considerate extrem de potente și sunt utilizate pentru:

1.     Invocarea și evocarea spiritelor lui Jupiter pentru abundență, succes și prosperitate materială.

2.    Obținerea gloriei, onorurilor și bogățiilor.

3.    Protecția împotriva entităților malefice, vrăjilor și blestemelor.

4.    Manifestarea puterilor, bogățiilor și calităților.

5.     Accesarea și deschiderea cerurilor sau a cunoașterii Divine.

6.     Protejarea împotriva pericolelor, sărăciei și limitărilor.

7.      Menținerea bunurilor și proprietăților materiale.

Prin intermediul acestei cărți, cititorii vor fi ghidați în utilizarea peceților Regelui Solomon pentru a atrage prosperitatea, succesul și protecția în viața lor. Descoperă tainele străvechi ale acestor peceți și îmbrățișează puterea lor transformatoare pentru a-ți modela destinul în conformitate cu dorințele și aspirațiile tale cele mai profunde.

 Puterea profetică a literelor ebraice,

Naran Gheser

Află cum să folosești puterea profetică a literelor și să interpretezi mesajele divine!

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează divinația? Vrei să afli cum să interpretezi mesajele divine? Te întrebi dacă ceea ce îți dorești este în conformitate cu planul divin?

Puterea profetică a literelor ebraice îți va deschide poarta către înțelepciunea profundă a alfabetului ebraic și arta divinației. Cartea te va purta într-o lume magică și misterioasă, plină de cunoștințe, ghidându-te pe calea învățării și a practicii divinației folosind literele ebraice.

Naran Gheser subliniază că actul profetic și divinatoriu nu este doar o îndemânare sau o abilitate, ci și o cale spirituală care trebuie urmată de oricine dorește să obțină înțelegere și iluminare. Cartea dezvăluie în detaliu secretele necesare săvârșirii unui act de divinație și cuprinde instrumente și tehnici pentru a dezvolta abilitățile divinatorii.

Numerologie hermetică,

Naran Gheser

Dincolo de cifre aparente și combinații, există o lume fascinantă a numerelor, o lume în care fiecare cifră ascunde o poveste, fiecare număr adăpostește un adevăr și fiecare conexiune dezvăluie o înțelepciune profundă. De la originile sale ancestrale la interpretările contemporane, această carte detaliază în profunzime conceptele esențiale ale numerologiei și conexiunile sale cu cabala.

Cartea este o călăuză comprehensivă pentru cei pasionați de misterele numerelor și căutătorii de înțelepciune profundă, oferind instrumentele necesare pentru a descifra semnificațiile ascunse ale cifrelor în propriile vieți și în lumea din jur; deschide porțile către un univers fascinant ghidându-te spre:

             Descoperirea și descifrarea numărul destinului și influența acestuia în viață personală.

       Explorarea provocărilor întâmpinate în viață și modalitățile de înțelegere sau depășire a acestora.

             Relevarea profundă a conexiuni numerologice cu Arborele Vieții și cunoașterea lui

Naran Gheser te îndrumă cu măiestrie printr-o explorare exhaustivă a numerelor și a cabalei, dezvăluind legături și înțelesuri subtile care te vor captiva și îți vor lumina calea spre o mai bună înțelegere a ființe umane și a rolului ei.

  Produsul a fost adaugat in cos