Librex la Gaudeamus 2023

Suntem foarte entuziasmați să ne reîntâlnim în offline cu cititorii noști la ediția aniversară de 30 de ani a celui mai important târg de carte din România: GAUDEAMUS București!

Între 22 și 26 noiembrie, pasionații de lectură sunt așteptați în Pavilionul Central Romexpo, la standul LIBREX (parter) cu noi apariții editoriale, proaspăt ieșite din tipar, reduceri de până la 50%, cadouri și lansări de carte!

De la ficțiune captivantă la cărți de dezvoltare personală și spirituală, te invităm să explorezi o mulțime de titluri noi, în premieră la Gaudeamus 2023.

Vedeta momentului, Meditațiide Marcus Aurelius, va fi disponibilă pentru prima dată la târg, într-o ediție de colecție, cu un nou design de copertă.

Volumul 2 al seriei ELEMENTE, Focul care ne unește, bestseller și #1 AMAZON la categoria Emotional Novels, va fi și el disponibil la târg, alături de primul volum al seriei, Respirația dragostei.

Raluca Butnariu, scriitoare de fantasy și ficțiune istorică, revine cu un nou roman desprins din universul Tărâmul Tăcerii: De partea întunecată a lunii.

Alte cărți-vedetă sunt cele ale autorului Naran Gheser, lecturi transformatoare și iluminatoare, ce te poartă prin universul kabbalei, numerologiei și tarotului.

Renumita lucrare a lui Scarlat Demetrescu, Din Tainele Vieții și ale Universului, o comoară de cunoștințe adunate de la marii înțelepți spirituali și comunicate de entități spirituale superioare, va fi și ea prezentă la târg în cea mai nouă ediție.

Apreciem pasiunea ta pentru lectură, de aceea, pe toată perioada târgului, la standul LIBREX te vei putea bucura de reduceri de până la 50% la o mulțime de cărți. De la clasici remarcabili la cele mai noi apariții editoriale, fiecare carte este acum la îndemâna ta pentru a-ți îmbogăți biblioteca personală.

Suntem plini de entuziasm să ne vedem cu cititorii noști și să împărtășim pasiunea pentru lectură!

Sâmbătă, 25 noiembrie, vă așteptăm cu 2 lansări de carte:

Kabbala Praxis: O transformare spirituală, de la ora 16.00, în cadrul căreia vom sta de vorbă cu Naran Gheser despre recentele lansări: Arborele Vieții: Sfere de lumină, Mistica Ebraică și deschiderea Cerurilor și Tainele și lumina Alfabetului Divin.

TAROT. Ghid complet. Arcanele Majore, de la ora 17:00, tot alături de Naran Gheser, unde vom explora puterea transformării personale cu ajutorul cărților de tarot.

Programul de vizitare este zilnic de la 10:00 la 20:00, iar intrarea este liberă!

  Produsul a fost adaugat in cos