Carti de Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena.

  Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena de pe LIBREX este "Cum sa comunici corect sau Dreptul publicitatii".

  Gasesti toate cartile scrise de Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena in categoria Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Andreea Tigau, Andreea Rusu, Grecu Elena.

    Produsul a fost adaugat in cos