Autor Anna Todd

  LIBREX iti ofera cele mai noi carti ale editurii de la autori pe care ii indragesti deja sau de care te vei indragosti inca de la primele pagini citite.

  Cea mai populara carte tiparita de catre editura este "" (disponibila in categoria "" )

  Daca iti plac cartile editurii nu ezita sa comanzi de la libraria online Librex. Iti recomandam si urmatoarele edituri:

  Anna Renee Todd este o scriitoare americana considerata ,,cel mai mare fenomen literar al generatiei sale”, datorita succesului enorm pe care l-a avut cu seria literara ,,After”.

  Nascuta pe 21 martie 1989 in statul Ohio, S.U.A., Anna Todd a inceput sa scrie prima carte care a consacrat-o cu ajutorul aplicatiei Wattpad, inspirata de cantaretul Harry Styles (ex-One Direction). Zi dupa zi, scrierile ei erau tot mai apreciate de catre oameni din intreaga lume si astfel in mai putin de un an, a devenit un adevat fenomen, iar cartile sale au fost publicate si traduse in peste 30 de limbi. Mai mult, in 2014, Paramont Pictures a cumparat drepturile de ecranizare si cinci ani mai tarziu, in cinematografe a rulat filmul ,,After”, care a avut un succes enorm.

  Din seria After, fac parte urmatoarele carti scrise de Anna Todd: Dupa ce ne-am intalnit, Dupa ce ne-am certat, Dupa ce ne-am indragostit, Dupa ce am gasit fericirea si o carte prequel, denumita Inainte de noi.

  Desi cartile sunt foarte apreciate, trebuie sa mentionam si faptul ca Anna Todd a primit si critici la inceput, multe persoane comparand seria cu ,,Cincizeci de umbre ale lui Grey” si blamand faptul ca se prezinta o relatie abuziva, care ar putea deforma perceptia tinerilor despre ceea ce inseamna iubirea in general.

  Acestea nu sunt singurele carti scrise de Anna Todd. Cea mai recenta aparitie se numeste Surorile Spring, iar autoarea lucreaza la alte doua serii: Seria Stars si Seria Landon Gibson (aceasta din urma fiind un spin-off al seriei After, care prezinta povestea celui mai bun prieten si confident al protagonistei).

  Toate aceste carti de Anna Todd te vor tine cu sufletul la gura si iti vor demonstra ca exista si romane de dragoste de care oricine pe placul oricui!