Carti de Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel.

  Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel de pe LIBREX este "Istorie furata - Intemeierea Tarii Romanesti: Radu Negru Voda, intre legenda, mit si adevar".

  Gasesti toate cartile scrise de Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel in categoria Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Cornel Birsan, Cristian Mosneanu, Adrian Anghel.

    Produsul a fost adaugat in cos