Carti de Cornel Birsan

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Cornel Birsan inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Cornel Birsan a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Cornel Birsan si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Cornel Birsan.

  Cornel Birsan este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Cornel Birsan de pe LIBREX este "Istorie furata. Cronica romaneasca de istorie veche - Set 3 Volume".

  Gasesti toate cartile scrise de Cornel Birsan in categoria Cornel Birsan si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Cornel Birsan.

  Daca ti-a placut cartea Istorie furata. Cronica romaneasca de istorie veche - Set 3 Volume iti recomandam si curmatoarea carte a lui Cornel Birsan: "Pe urmele neamului Barsanilor: de la Cnezii si Voievozii Barsan la Ion Creanga"

    Produsul a fost adaugat in cos