La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Cornel Birsan inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Cornel Birsan a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Cornel Birsan si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Cornel Birsan.

    Cornel Birsan este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

    Cea mai bine vanduta carte a Cornel Birsan de pe LIBREX este "Doamne si domnite, jupanite si amante ale domnitorilor romani".

    Gasesti toate cartile scrise de Cornel Birsan in categoria Cornel Birsan si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Cornel Birsan.

    Daca ti-a placut cartea Doamne si domnite, jupanite si amante ale domnitorilor romani iti recomandam si urmatoarele carti ale Cornel Birsan: "Istorie furata. Cronica romaneasca de istorie veche - Set 3 Volume", "Pe urmele neamului Barsanilor: de la Cnezii si Voievozii Barsan la Ion Creanga", "CODEX GETO-DACORUM. Istoria de 1000 de ani a geto-dacilor".

      Produsul a fost adaugat in cos