Carti de Daniel Goleman & Richard J. Davidson

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Daniel Goleman & Richard J. Davidson inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Daniel Goleman & Richard J. Davidson a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Daniel Goleman & Richard J. Davidson si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Daniel Goleman & Richard J. Davidson.

  Daniel Goleman & Richard J. Davidson este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Daniel Goleman & Richard J. Davidson de pe LIBREX este "Insusiri modificate Stiinta si arta meditatiei".

  Gasesti toate cartile scrise de Daniel Goleman & Richard J. Davidson in categoria Daniel Goleman & Richard J. Davidson si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Daniel Goleman & Richard J. Davidson.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: