Carti de Eleonora Fornasari

   • Produsele 1-4 (din 4)
   • 1
  • Produsele 1-4 (din 4)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Eleonora Fornasari inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Eleonora Fornasari a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Eleonora Fornasari si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Eleonora Fornasari.

  Eleonora Fornasari este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Eleonora Fornasari de pe LIBREX este "Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna IMI PARE RAU".

  Gasesti toate cartile scrise de Eleonora Fornasari in categoria Eleonora Fornasari si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Eleonora Fornasari.

  Daca ti-a placut cartea Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna IMI PARE RAU iti recomandam si urmatoarele carti ale Eleonora Fornasari: "Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna TE ROG", "Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna MULTUMESC", "Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna MULTUMESC".

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: