Carti de Emilian Duca

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Emilian Duca inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Emilian Duca a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Emilian Duca si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Emilian Duca.

  Emilian Duca este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Emilian Duca de pe LIBREX este "Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice – 2022".

  Gasesti toate cartile scrise de Emilian Duca in categoria Emilian Duca si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Emilian Duca.

  Daca ti-a placut cartea Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice – 2022 iti recomandam si curmatoarea carte a lui Emilian Duca: "Codul de procedura fiscala comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si instructiuni – 2022"

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: