Carti de Emily Hunt

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Emily Hunt inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Emily Hunt a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Emily Hunt si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Emily Hunt.

  Emily Hunt este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Emily Hunt de pe LIBREX este "Stem in 15 minute: Exercitii creative de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica pentru copii intre 5 si 11 ani".

  Gasesti toate cartile scrise de Emily Hunt in categoria Emily Hunt si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Emily Hunt.

  Daca ti-a placut cartea Stem in 15 minute: Exercitii creative de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica pentru copii intre 5 si 11 ani iti recomandam si curmatoarea carte a lui Emily Hunt: "Stem in 15 minute, Vol. 2"

    Produsul a fost adaugat in cos