Carti de Gabor Mate

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Gabor Mate inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Gabor Mate a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Gabor Mate si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Gabor Mate.

  Gabor Mate este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Gabor Mate de pe LIBREX este "Cand corpul spune nu".

  Gasesti toate cartile scrise de Gabor Mate in categoria Gabor Mate si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Gabor Mate.

  Daca ti-a placut cartea Cand corpul spune nu iti recomandam si urmatoarele carti ale Gabor Mate: "Kit Gabor Mate", "Pachet Gabor Mate. Set 3 carti + Sacosa eco", "Tine-ti copiii aproape".

  Gabor Mate este unul dintre cei mai cunoscuti autori la ora actuala. Medic canadian de origina maghiara, acesta abordeaza in cartile sale felul in care psihicul se rasfrange asupra fizicului si nu permite oamenilor sa aiba viata pe care si-o doresc. Printre cele mai populare subiecte ce pot fi regasite in carti scrise de Gabor Mate sunt explicate si mecanismele traumelor din copilarie si repercusiunile acestora in viata adulta: diverse boli emotionale, dar si fizice, cum ar fi dependente, boli autoimune, cancer, ADHD si multe altele. 

  Gabor Mate s-a nascut in Budapesta, in anul 1944 si a avut o copilarie nu tocmai frumoasa, fiind supravietuitor al Holocaustului. In anul 1956 a emigrat in Canada, iar mai tarziu a absolvit Universitatea British Columbia. 

  De-a lungul timpului, Gabor Mate a acumulat experienta profesionala in mai multe domenii. Timp de cativa ani a fost profesor de engleza si literatura, iar mai apoi si-a dat licenta in medicina de familie. A profesat timp de 12 ani ca medic in cadrul unui centru rezidential din Vancouver. In acelasi timp, a fost si coordonatorul medical al Unitatii de Ingrijiri Paliative de la Spitalul din Vancouver. In prezent, Gabor Mate este profesor in cadrul Facultatii de Criminologie de la Universitatea Simon Fraser. Pe langa pasiunea pentru predat, Gabor Mate este si consilier pentru Drugs over Dinner si co-fondator al ONG-ului Compassion for Addiction. 

  Atat in carti scrise de Gabor Mate, dar si in activitatea profesionala, autorul este un militant pentru bunastarea copiilor inca din primii ani din viata, pentru a evita aparitia dependentelor si a numeroaselor probleme ce deriva din traume.

  Citind carti scrise de Gabor Mate, oricine va intelege ca la baza problemelor medicale considerate ,,moderne” se afla stresul. De-a lungul carierei sale, Gabor Mate a ajuns la concluzia ca sistemul nervos, sistemul imunitar si sistemul hormonal sunt influentate direct de centrii nervosi responsabili pentru emotii. Mai multe informatii despre cum stresul afecteaza nu doar psihicul, dar si fizicul, pot fi descoperite in cartea ,,Cand corpul spune nu”. 

  Gabor Mate a abordat in cartile sale si subiectelor dependentelor de orice fel, ca fiind raspunsuri la dureri emotionale, nu alegeri asa cum se credea pana nu demult. In carti de Gabor Mate, autorul isi impartaseste propriile experiente referitoare la dependente, la traume si chiar si la modul in care stresul isi pune amprenta asupra corpului. 

  Pe site-ul LIBREX vei descoperi cele mai populare carti scrise de Gabor Mate, printre care: Cand corpul spune nu, Pe taramul fantomelor infometate. Prizonieri in lumea dependentei, Minti imprastiate - Originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie - ADD - ADHD.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: