Carti de Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu.

  Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu de pe LIBREX este "Despre destin. Un dialog (teoretic si confesiv) despre cea mai dificila tema a muritorilor".

  Gasesti toate cartile scrise de Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu in categoria Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu.

  Daca ti-a placut cartea Despre destin. Un dialog (teoretic si confesiv) despre cea mai dificila tema a muritorilor iti recomandam si curmatoarea carte a lui Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu: "Dialoguri de duminica. O introducere in categoriile vietii"

    Produsul a fost adaugat in cos