Carti de Gary John Bishop

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Gary John Bishop inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Gary John Bishop a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Gary John Bishop si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Gary John Bishop.

  Gary John Bishop este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Gary John Bishop de pe LIBREX este "Unfu*k Yourself. Elibereaza-ti mintea si traieste-ti viata".

  Gasesti toate cartile scrise de Gary John Bishop in categoria Gary John Bishop si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Gary John Bishop.

  Gary John Bishop este un expert galez de prim rang din domeniul dezvoltarii personale. Cartea sa, Unfu*k Yourself. Elibereaza-ti mintea si traieste-ti viata, este BESTSELLER New York Times! Abordarea sa de tip „filosofie urbana” reprezinta noul val in transformarea personala pozitiva si arta de a trai, care asigura oamenilor rezultate miraculoase in ceea ce priveste calitatea vietii si performantele obtinute.
    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: