Carti de Gordon Thomas

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Gordon Thomas inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Gordon Thomas a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Gordon Thomas si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Gordon Thomas.

  Gordon Thomas este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Gordon Thomas de pe LIBREX este "Dusmani vechi, amenintari noi. Istoria secreta a Mossad-ului din 2000 pana in prezent".

  Gasesti toate cartile scrise de Gordon Thomas in categoria Gordon Thomas si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Gordon Thomas.

  Daca ti-a placut cartea Dusmani vechi, amenintari noi. Istoria secreta a Mossad-ului din 2000 pana in prezent iti recomandam si curmatoarea carte a lui Gordon Thomas: "Binecuvantati fie spionii. Istoria secreta a Mossad-ului de la origini pana in 1999"

    Produsul a fost adaugat in cos