Carti de Heidi Kaduson, Charles Schaefer

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Heidi Kaduson, Charles Schaefer inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Heidi Kaduson, Charles Schaefer a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Heidi Kaduson, Charles Schaefer si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Heidi Kaduson, Charles Schaefer.

  Heidi Kaduson, Charles Schaefer este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Heidi Kaduson, Charles Schaefer de pe LIBREX este "Inca 101 tehnici ale terapiei prin joc".

  Gasesti toate cartile scrise de Heidi Kaduson, Charles Schaefer in categoria Heidi Kaduson, Charles Schaefer si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Heidi Kaduson, Charles Schaefer.

  Daca ti-a placut cartea Inca 101 tehnici ale terapiei prin joc iti recomandam si curmatoarea carte a lui Heidi Kaduson, Charles Schaefer: "Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc"

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: