• Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Holly Jackson inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Holly Jackson a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Holly Jackson si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Holly Jackson.

  Holly Jackson este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Holly Jackson de pe LIBREX este "Fata cuminte, razbunare crunta. Seria Crima Perfecta Vol. 2".

  Gasesti toate cartile scrise de Holly Jackson in categoria Holly Jackson si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Holly Jackson.

  Daca ti-a placut cartea Fata cuminte, razbunare crunta. Seria Crima Perfecta Vol. 2 iti recomandam si curmatoarea carte a lui Holly Jackson: "Instructiuni pentru fete cuminti. Seria Crima perfecta Vol. 1"