Carti de Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter.

  Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter de pe LIBREX este "Mama, nu te mai speria! Cum isi depasesc parintii temerile si grijile, indrumandu-si copiii in chip constient".

  Gasesti toate cartile scrise de Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter in categoria Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter.

    Produsul a fost adaugat in cos