Carti de Kyriacos C. Markides

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Kyriacos C. Markides inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Kyriacos C. Markides a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Kyriacos C. Markides si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Kyriacos C. Markides.

  Kyriacos C. Markides este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Kyriacos C. Markides de pe LIBREX este "Muntele Tacerii: in cautarea spiritualitatii ortodoxe".

  Gasesti toate cartile scrise de Kyriacos C. Markides in categoria Kyriacos C. Markides si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Kyriacos C. Markides.

  Daca ti-a placut cartea Muntele Tacerii: in cautarea spiritualitatii ortodoxe iti recomandam si curmatoarea carte a lui Kyriacos C. Markides: "Izvorul Iubirii - Un pelerinaj in inima spiritualitatii crestine"

    Produsul a fost adaugat in cos