Carti de Mariana Mion-Pop

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Mariana Mion-Pop inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Mariana Mion-Pop a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Mariana Mion-Pop si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Mariana Mion-Pop.

  Mariana Mion-Pop este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Mariana Mion-Pop de pe LIBREX este "Eticheta si protocol. Masa e servita: comunicare nonverbala - Volumul II".

  Gasesti toate cartile scrise de Mariana Mion-Pop in categoria Mariana Mion-Pop si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Mariana Mion-Pop.

  Daca ti-a placut cartea Eticheta si protocol. Masa e servita: comunicare nonverbala - Volumul II iti recomandam si urmatoarele carti ale Mariana Mion-Pop: "Eticheta si protocol. Volumul III Santajabil cu si fara voie: comunicare subliminala", "Eticheta si protocol. Buna-cuviinta: comunicare scrisa si verbala - Volumul I", "Evaluarea performantelor profesionale ale cadrelor didactice".

    Produsul a fost adaugat in cos