Carti de Nicolae Mandoiu

   • Produsele 1-3 (din 3)
   • 1
  • Produsele 1-3 (din 3)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Nicolae Mandoiu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Nicolae Mandoiu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Nicolae Mandoiu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Nicolae Mandoiu.

  Nicolae Mandoiu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Nicolae Mandoiu de pe LIBREX este "Codul de procedura fiscala 2020-2021 (cod + instructiuni)".

  Gasesti toate cartile scrise de Nicolae Mandoiu in categoria Nicolae Mandoiu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Nicolae Mandoiu.

  Daca ti-a placut cartea Codul de procedura fiscala 2020-2021 (cod + instructiuni) iti recomandam si urmatoarele carti ale Nicolae Mandoiu: "Capcanele TVA", "Deductibilitatea TVA in cazul suspiciunii de frauda"

    Produsul a fost adaugat in cos