Carti de Prof. univ. dr. Dan Lupascu

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Prof. univ. dr. Dan Lupascu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Prof. univ. dr. Dan Lupascu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Prof. univ. dr. Dan Lupascu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Prof. univ. dr. Dan Lupascu.

  Prof. univ. dr. Dan Lupascu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Prof. univ. dr. Dan Lupascu de pe LIBREX este "Codul civil: SEPTEMBRIE 2022".

  Gasesti toate cartile scrise de Prof. univ. dr. Dan Lupascu in categoria Prof. univ. dr. Dan Lupascu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Prof. univ. dr. Dan Lupascu.

  Daca ti-a placut cartea Codul civil: SEPTEMBRIE 2022 iti recomandam si urmatoarele carti ale Prof. univ. dr. Dan Lupascu: "Codul de procedura civila: SEPTEMBRIE 2022", "Codul de procedura civila 2021 - EDITIE SPIRALATA", "Codul civil si Codul de procedura civila: OCTOMBRIE 2021".

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: