Carti de Prof. univ. dr. Verginia Vedinas

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Prof. univ. dr. Verginia Vedinas inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Prof. univ. dr. Verginia Vedinas a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Prof. univ. dr. Verginia Vedinas si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Prof. univ. dr. Verginia Vedinas.

  Prof. univ. dr. Verginia Vedinas este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Prof. univ. dr. Verginia Vedinas de pe LIBREX este "Drept administrativ".

  Gasesti toate cartile scrise de Prof. univ. dr. Verginia Vedinas in categoria Prof. univ. dr. Verginia Vedinas si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Prof. univ. dr. Verginia Vedinas.

  Daca ti-a placut cartea Drept administrativ iti recomandam si curmatoarea carte a lui Prof. univ. dr. Verginia Vedinas: "Codul administrativ: martie 2023"

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: