Carti de Radu Cinamar

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Radu Cinamar inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Radu Cinamar a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Radu Cinamar si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Radu Cinamar.

  Radu Cinamar este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Radu Cinamar de pe LIBREX este "Pachet Radu Cinamar. Set 7 carti".

  Gasesti toate cartile scrise de Radu Cinamar in categoria Radu Cinamar si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Radu Cinamar.

  Unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti cu subiecte mistice si conspirationiste din Romania, este Radu Cinamar. Adevarata identitate a autorului nu este cunoscuta, in jurul acestuia planand foarte mult mister. Multe persoane au incercat de-a lungul timpului sa afle cine este Radu Cinamar, asemanand stilul sau de scris cu al altor autori romani care au abordat subiecte conexe, insa totul a ramas la nivel de supozitie.

   

  Atat identitatea autorului, dar si subiectele dezbatute in aceste carti scrise de Radu Cinamar, au indemnat tot mai multe persoane sa citeasca macar un volum publicat de Radu Cinamar. Pentru unii, lectura a fost total dezamagitoare. Insa adevaratii pasionati ai subiectelor abordate in carti de Radu Cinamar au asteptat nerabdatori aparitia urmatoarelor titluri.

   

  Cea mai cunoscuta serie de carti scrise de Radu Cinamar este fara indoiala cea care ii poarta numele ,,Radu Cinamar”. Aceasta cuprinde 7 volume, numarul fiind considerat unul mitic, care inchide un ciclu numerologic.

   

  Subiectele principale pentru Radu Cinamar carti sunt controversate si sunt prezentate ca fiind fictiune. Insa, adeptii teoriilor conspiratiei sustin ca ceea ce este prezentat in aceste volume se intampla cu adevarat. In cartile sale, Radu Cinamar prezinta o descoperire care schimba total trecutul romanilor si lumea asa cum o stim. Se presupune ca sub Muntii Bucegi exista trei tuneluri care duc spre alte locuri de pe Planeta si care fac legatura cu civilizatii secrete.

   

  Pe aceasta pagina, vei descoperi toate cartile scrise de Radu Cinamar si te vei bucura in exclusivitate de cele mai noi titluri, cand vor fi lansate.

   

  Radu Cinamar este anagrama sau pseudonimul numelui adevărat a celui care a scris patru cărţi controversate în care sunt descrise câteva teorii secrete care vizează statul român. Relatarea acestor fapte sunt făcute din perspectiva ficţiunii şi scot la iveala nişte momente cruciale care pot schimba cursul normal al societăţii în care trăim. Radu Cinamar a scris despre SRI şi descoperirea din Bucegi, despre atingerea punctului de inflexiune a existenţei, despre grupuri secrete care conduc şi manipulează omenirea, secrete mondiale, informaţii utile care au ieşit la iveală în urma unor misiuni secrete. Cărţile in care Radu Cinamar ne prezintă aceste aspecte sunt Viitor cu cap de mort, 12 zile - o iniţiere secretă, Misterul din Egipt - primul tunel, şi Pergamentul secret - cinci tehnici iniţiatice tibetane".

   

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: