Autor Radu Cinamar

  LIBREX iti ofera cele mai noi carti ale editurii de la autori pe care ii indragesti deja sau de care te vei indragosti inca de la primele pagini citite.

  Cea mai populara carte tiparita de catre editura este "" (disponibila in categoria "" )

  Daca iti plac cartile editurii nu ezita sa comanzi de la libraria online Librex. Iti recomandam si urmatoarele edituri:

  Unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti cu subiecte mistice si conspirationiste din Romania, este Radu Cinamar. Adevarata identitate a autorului nu este cunoscuta, in jurul acestuia planand foarte mult mister. Multe persoane au incercat de-a lungul timpului sa afle cine este Radu Cinamar, asemanand stilul sau de scris cu al altor autori romani care au abordat subiecte conexe, insa totul a ramas la nivel de supozitie.

   

  Atat identitatea autorului, dar si subiectele dezbatute in aceste carti scrise de Radu Cinamar, au indemnat tot mai multe persoane sa citeasca macar un volum publicat de Radu Cinamar. Pentru unii, lectura a fost total dezamagitoare. Insa adevaratii pasionati ai subiectelor abordate in carti de Radu Cinamar au asteptat nerabdatori aparitia urmatoarelor titluri.

   

  Cea mai cunoscuta serie de carti scrise de Radu Cinamar este fara indoiala cea care ii poarta numele ,,Radu Cinamar”. Aceasta cuprinde 7 volume, numarul fiind considerat unul mitic, care inchide un ciclu numerologic.

   

  Subiectele principale pentru Radu Cinamar carti sunt controversate si sunt prezentate ca fiind fictiune. Insa, adeptii teoriilor conspiratiei sustin ca ceea ce este prezentat in aceste volume se intampla cu adevarat. In cartile sale, Radu Cinamar prezinta o descoperire care schimba total trecutul romanilor si lumea asa cum o stim. Se presupune ca sub Muntii Bucegi exista trei tuneluri care duc spre alte locuri de pe Planeta si care fac legatura cu civilizatii secrete.

   

  Pe aceasta pagina, vei descoperi toate cartile scrise de Radu Cinamar si te vei bucura in exclusivitate de cele mai noi titluri, cand vor fi lansate.

   

  Radu Cinamar este anagrama sau pseudonimul numelui adevărat a celui care a scris patru cărţi controversate în care sunt descrise câteva teorii secrete care vizează statul român. Relatarea acestor fapte sunt făcute din perspectiva ficţiunii şi scot la iveala nişte momente cruciale care pot schimba cursul normal al societăţii în care trăim. Radu Cinamar a scris despre SRI şi descoperirea din Bucegi, despre atingerea punctului de inflexiune a existenţei, despre grupuri secrete care conduc şi manipulează omenirea, secrete mondiale, informaţii utile care au ieşit la iveală în urma unor misiuni secrete. Cărţile in care Radu Cinamar ne prezintă aceste aspecte sunt Viitor cu cap de mort, 12 zile - o iniţiere secretă, Misterul din Egipt - primul tunel, şi Pergamentul secret - cinci tehnici iniţiatice tibetane".

   

   • Produsele 1-6 (din 6)
   • 1
  • 250.00 Lei
  • 225.00 Lei
  • - 10%
  • Transport
   gratuit
  • 202.00 Lei
  • 181.80 Lei
  • - 10%
  • Transport
   gratuit
  • Produsele 1-6 (din 6)
  • 1