Carti de Rick Riordan

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Rick Riordan inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Rick Riordan a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Rick Riordan si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Rick Riordan.

  Rick Riordan este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Rick Riordan de pe LIBREX este "Batalia din Labirint. Seria Percy Jackson si Olimpienii, Vol.4".

  Gasesti toate cartile scrise de Rick Riordan in categoria Rick Riordan si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Rick Riordan.

  Daca ti-a placut cartea Batalia din Labirint. Seria Percy Jackson si Olimpienii, Vol.4 iti recomandam si curmatoarea carte a lui Rick Riordan: "Piramida rosie. Cronicile familiei Kane, Vol.1"

    Produsul a fost adaugat in cos