Carti de Silvan Theodorescu

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Silvan Theodorescu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Silvan Theodorescu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Silvan Theodorescu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Silvan Theodorescu.

  Silvan Theodorescu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Silvan Theodorescu de pe LIBREX este "Marii duhovnici. Calauzele spirituale ale romanilor".

  Gasesti toate cartile scrise de Silvan Theodorescu in categoria Silvan Theodorescu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Silvan Theodorescu.

  Daca ti-a placut cartea Marii duhovnici. Calauzele spirituale ale romanilor iti recomandam si urmatoarele carti ale Silvan Theodorescu: "Crestinismul romanesc. Martiri si controverse istorice", "Minuni divine, moaste sacre si locuri de pelerinaj din tinuturile romanilor", "Ocrotitorii Romaniei – Sfantul Andrei, Sfanta Parascheva, Sfantul Dimitrie cel Nou. Volumul I".

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: