Carti de Silviu Leahu

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Silviu Leahu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Silviu Leahu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Silviu Leahu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Silviu Leahu.

  Silviu Leahu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Silviu Leahu de pe LIBREX este "Aproape totul despre... Liderii mondiali si vietile lor secrete. De la Charles de Gaulle la Silvio Berlusconi si de la Margaret Thatcher la Angela Merkel".

  Gasesti toate cartile scrise de Silviu Leahu in categoria Silviu Leahu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Silviu Leahu.

  Daca ti-a placut cartea Aproape totul despre... Liderii mondiali si vietile lor secrete. De la Charles de Gaulle la Silvio Berlusconi si de la Margaret Thatcher la Angela Merkel iti recomandam si urmatoarele carti ale Silviu Leahu: "Aproape totul despre... Cele mai mari dezastre ale istoriei mondiale. Scufundarea Atlantidei, Moartea Neagra, SIDA, 11 Septembrie si nu numai", "Aproape totul despre... Casatorii socante si divorturi tragice in elita lumii de ieri si de azi. De la Henric al VIII-lea la Mandela si Lady Di", "Aproape totul despre... Serviciile secrete ale lumii. MI6, CIA, KGB, MOSAD, Guoanbu, Securitatea &Co.".

    Produsul a fost adaugat in cos