Carti de Silviu Leahu

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Silviu Leahu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Silviu Leahu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Silviu Leahu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Silviu Leahu.

  Silviu Leahu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Silviu Leahu de pe LIBREX este "Ghidul Vechi al Vrajilor, farmecelor si blestemelor".

  Gasesti toate cartile scrise de Silviu Leahu in categoria Silviu Leahu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Silviu Leahu.

  Daca ti-a placut cartea Ghidul Vechi al Vrajilor, farmecelor si blestemelor iti recomandam si urmatoarele carti ale Silviu Leahu: "Lumi magice. Locuri bantuite si intamplari stranii", "Ocultism, superstitii si stigmate", "Aproape totul despre... Marile averi ale lumii. Din Antichitate pana la imperiile comerciale de azi".

    Produsul a fost adaugat in cos