Carti de Susan Verde, Peter H. Reynolds

   • Produsele 1-4 (din 4)
   • 1
  • Produsele 1-4 (din 4)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Susan Verde, Peter H. Reynolds inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Susan Verde, Peter H. Reynolds a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Susan Verde, Peter H. Reynolds si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Susan Verde, Peter H. Reynolds.

  Susan Verde, Peter H. Reynolds este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Susan Verde, Peter H. Reynolds de pe LIBREX este "Sunt Iubire: O carte despre compasiune".

  Gasesti toate cartile scrise de Susan Verde, Peter H. Reynolds in categoria Susan Verde, Peter H. Reynolds si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Susan Verde, Peter H. Reynolds.

  Daca ti-a placut cartea Sunt Iubire: O carte despre compasiune iti recomandam si urmatoarele carti ale Susan Verde, Peter H. Reynolds: "Sunt Unul: O carte despre actiune", "Sunt Pace: O Carte despre Mindfulness", "Sunt Om: O Carte despre Empatie".

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: