Produsul a fost adaugat in cos
    Bunatati pentru mesele festive ale sarbatorilor de iarna

    20.00 Lei

    Transport gratuit

    Comanda prin telefon: 0723.193.019

    Comanda prin telefon:

    0723.193.019

    ISBN: 9789737364135 Gen: Gastronomie Limba: Romana Autor: *** Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0.150 Data aparitie: 2019 Pagini: 192 Format: 13 x 20 cm

    Descriere

    Perioada sarbatorilor de iarna se intinde de la Craciun pana la Sfantul Ion. In acest timp se pun in practica o sumedenie de traditii, obiceiuri si datini. Intervalul dinaintea Craciunului este dedicata impodobirii caselor, a bradului si a pregatirilor culinare. Taierea porcului inainte de Craciun si folosirea carnii pentru preparate reprezinta o indeletnicire straveche. Masa de Craciun este cea mai bogata de peste an, iar carnea de porc, vedeta ei. Chiar daca retetele bucatelor difera de la o regiune la alta, de pe masa romanilor sunt nelipsite preparate precum: caltabosii, toba,piftia (racitura), carnatii, sarmalele, friptura de porc, cozonacii etc.
     
    Gospodinele se pregatesc cu minutiozitate, pentru a avea parte de bucate alese la masa festiva. Toate acestea sunt pregatite cu mult drag pentru aceste zile de sarbatori, ce se vor petrece in primul rand alaturi de familie si abia apoi alaturi de prieteni.
     
    In cuprinsul acestei carti, prezentam retete traditionale nelipsite de pe masa Sarbatorilor de iarna: preparate din carne de porc, dar si retete cu preparate din carne de pasare, peste, vita, legume, paste si retete de dulciuri dintre cele mai alese.

    Lasa un review

    Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

    Stocul pentru acest produs este epuizat.

    Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

      Produsul a fost adaugat in cos