Produsul a fost adaugat in cos

  Calatorii pentru o viata. 500 de locuri unice

  - 20% Reducere

  103.20 Lei

  129.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-686-464-0 Autor: National Geographic Editura: Litera Data aparitie: Noiembrie 2013 Pagini: 400 Format: 230 x 300

  Descriere

  Cele mai frumoase călătorii pe care le-aţi putea face vreodată!

  Coborâţi de-a lungul fluviului Sf. Laurenţiu, treceţi pe lângă păşuni înverzite, priviţi delfinii care fac salturi prin faţa vaporului, în timp ce pătrundeţi pe continentul nord-american.

  Treceţi cu trenul pe lângă mlaştinile, lacurile şi munţii acoperiţi de iarbă neagră ai Scoţiei. Admiraţi forfota urbană a Hong Kongului de pe puntea feribotului. Plutiţi pe apele azurii din Kerala, privind femeile înfăşurate în sariuri muncind în lanurile de orez din sudul Indiei. Faceţi o croazieră sub soarele dogoritor al Mării Egee, amintindu-vă de vechea Eladă, strecurându-vă prin labirintul de insuliţe greceşti. Străbateţi pe jos oraşele încărcate de istorie şi de cultură din Italia, Spania, Franţa, Anglia şi Germania. Şi nu uitaţi de minunatele peisaje ale României.

  Iată doar câteva din cele 500 de călătorii care trebuie făcute într-o viaţă, prezentate în această carte care vă înfăţişează în primul rând excursii în sine, nu numai sosirea mult aşteptată. Descrie călătorii de neuitat, care vă schimbă viaţa, dar vă recomandă şi popasuri incredibile pe care le puteţi face pe drum.

  Iată 500 de locuri care vă oferă o diversitate inegalabilă – oceane, munţi, dealuri şi vâlcele, cătune şi oraşe – şi o varietate de mijloace de transport – cu trenul, cu avionul sau cu maşina, pe jos sau pe apă. Când plecaţi în vacanţă, căutaţi ceea ce este adevărat şi autentic. Fiţi deschişi în faţa necunoscutului şi a întâmplării. Şi apreciaţi ineditul fiecărui traseu. În paginile acestei cărţi sunt ilustrate unele dintre cele mai spectaculoase destinaţii ale lumii.

  Aşadar, călătoriţi, exploraţi şi vizitaţi întreaga lume.

  CELE MAI FRUMOASE CALATORII PE CARE LE-ATI PUTEA FACE VREODATA PE APA

  Mergeti cu pluta prin Marele Canion, luati feluca în aval pe Nil, navigati cu vaporasul în Anglia sau faceti o croaziera pe Dunare.

  CU MASINA

  Faceti-va de cap pe Route 66, conduceti de la Delhi la Taj Mahal sau faceti un tur pe malul lacului Garda sau în Dolomitii din Italia.

  CU TRENUL

  Beti Pisco Sour în trenuletul care va duce prin Peru catre lacul Titicaca, parcurgeti cu viteza Japonia în Shinkansen sau luati-o încet prin salbaticia Africii, într-un safari în rezervatiile de vânatoare din Africa de Sud.

  PE JOS

  Traversati un fluviu lat de peste un kilometru în Parcul Nat¸ional Denali din Alaska, mergeti pe jos prin defileul Samaria din Creta sau faceti o excursie pâna la tabara de baza de pe Everest.

  PE BICICLETA

  Traversati cunoscuta Autostrada a Mortii din Bolivia, facet¸i mountain-biking prin Transilvania sau schimbati viteza pe linistitele drumuri de tara din Provence.

  CALARE

  Mergeti pe Traseul Santa Fe, luati caravana de camile prin Maroc, calariti în Anzi sau faceti un safari calare pe elefanti în Nepal.

  DIN AER

  Zburati deasupra paradisului hawaian, alunecati cu planorul deasupra orasului Rio, admirati cascada Victoria dintr-un aparat usor de zbor sau bucurati-va de privelisti aeriene deasupra Marii Bariere de Corali din Australia.

  CU ALTE MIJLOACE DE TRANSPORT

  Faceti o cursa cu sania trasa de câini în Alaska, luati elicopterul în Columbia Britanica, faceti scufundari în Belize, deplasati-va în pas de tango în Buenos Aires sau admirati balenele de la bordul vaporasului în Insulele Azore

  PLUS

  Peste 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbari cu tramvaiul, de la trasee subterane la rute pentru biciclisti.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos