Produsul a fost adaugat in cos
  Camasa lui

  39.00 Lei

  27.00 Lei

  Economisesti 12.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: AUG-978-01 Autor: Augustina Siman Editura: Librex Publishing Pagini: 160 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Semnat de către tânăra autoare de doar 24 de ani, Augustina Șiman, romanul de dragoste Cămașa lui a fost numit de criticii literari “cartea care îți va schimba destinul.”

  Volumul se bucură de un succes enorm, datorat numelui sonor al autoarei în Republica Moldova şi efortului său creativ uriaş de a revoluţiona literatura, prin tematicile despre care  scrie şi noile forme pe care le aduce cititorilor: recitaluri audio şi videoclipuri literare.


  Află cele mai interesante lucruri despre Cămașa lui și despre autoarea sa, Augustina Șiman!

  1. La doar 24 de ani, Augustina Șiman a adus cititorilor români “Cămașa Lui”, cea mai bine citită carte din Republica Moldova.

  2. Cămașa lui aduce o nouă inovație în literatură: este prima carte în baza căreia a fost făcut un videoclip literar bazat pe unul dintre capitolele cărții. Augustina este responsabilă pentru acest nou trend inovativ în artă denumit eseul cinematografic sau videoclipul literar.

  Definit de către autoare ca fiind un proiect literar unic, videoclipurile literare reprezintă asocierea artistică între discursul eu-lui narativ cu imagini care oglindesc cele spuse, cel puţin într-un fragment de carte audio-video.

  Șapte este o revoluție în modul în care înțelegem cărțile. Este al doilea videoclip literar din istoria literaturii, plin de metafore și simboluri, gata de descifrat pentru cei îndeajuns de curajoși să le înțeleagă semnificația.

  3. Cartea a fost realizată în trei ani și este, în esență o culegere de solilocvii, de texte scurte, care explorează conexiunea dintre femeie și bărbat, la un nivel intim, aproape sacru.

  Este o cercetare a modului în care conexiunea evoluează, cronologic, din punct de vedere sentimental: speranță, neîncredere, salvare, trădare și un amalgam de sentimente care nasc conceptul de cuplu, pînă la definirea unei certitudini: există viaţă chiar şi atunci cînd nu mai există Cămaşa lui.

  4. Cartea abordează cele 4 dimensiuni ale iubirii:

  • Eros (o iubire pasională)
  • Philia (afecțiunea sinceră, intimitatea)
  • Storge (iubirea necondiționată)
  • Agape (iubirea sacrificială

  5. Titlul Cămașa lui se referă la transformările pe care femeile le suferă sub cămașa bărbatului iubit. Fie că acesta e potrivit sau nu pentru ea, influența lui îi poate schimba destinul și o modelează ca persoană.

  Povestea titlului „Cămașa lui” este o invitație către ce poate deveni o femeie pe sub cămașa bărbatului, potrivit sau nepotrivit, pe care îl iubește, despre cum „Cămașa lui” poate schimba destinul ei, răsturna tot crezul ei de viață și despre cum o poate reinventa.

  Titlul sugerează voluptate și senzualitate, denotă o ușoară alură de confesiune, dar, mai presus de atât, oferă un fragment de intuiție cititorului, deoarece este vorba despre „El” sau „Ei”, despre bărbați altfel spus – și nu este o prezumție greșită.

  6. O fană înfocată a poeziei, Augustina a  început să scrie de la vîrsta de 7 ani doar versuri si poezie până la vârsta de 19 ani. De cinci ani scrie și proză și speră să publice și a patra carte.

  Criticii numesc lucrările Augustinei “proză poetică” datorită tehnicilor de poezie pe care le folosește în frazele sale, le dă viaţă şi „suflet” prin metafore şi epitete.

  7. La 19 ani a lansat prima carte de solilocvii – „Încercări de a Trăi sau Prin Prisma Ochilor Albaștri”. La 22 a fost prima carte audio din Republica Moldova – „Parfumul ”, la fel, la 22 a fost videoclipul literar unic în istoria literaturii românești – „Parfumul”, iar la 23 de ani tânăra scriitoare a publicat „Cămașa lui” şi a lansat al doilea videoclip literar: Şapte.”

  8. Augustina este o feministă şi crede cu dedicaţie în faptul că femeia sec. XXI este emancipată, carieristă, curajoasă.

  Ea a devenit şi prima femeie din Republica Moldova cavaler al Ordinului Crucea Mitropoliei Basarabiei pentru Mireni – ordin acordat graţie activităţii sale artistice de redactor al filmului „Basarabia – două veacuri de străinie”.

  Datorită realizărilor sale şi tematicilor abordate în creaţiile sale de pe portalurile de lifestyle feminin din Republica Moldova, Augustina este considerată a fi o voce sonoră şi un exemplu al femeii moderne.

  9. Fii și tu printre primii care citesc acest roman de dragoste exotic, venit de pe meleagul Republicii Moldova!

  Culegere de solilocvii, aforisme şi poezii, toate inspirate din femei care au iubit pe sub Cămaşa lui.

  " Libertatea este abilitatea de a te înlănţui de ceea ce iubeşti " - Augustina Şiman, cit. 19 " Cămaşa lui "

  ”Augustina Șiman este scriitoarea care, asemeni unei femei trecute prin experiența anilor, și-a descoperit acel Chanel No.5 al său în felul de a scrie - unic și irepetabil ca parfum. Savurezi fiecare metaforă a textului ei, o treci prin corzile sufletului și o simți vibrînd în gînduri încă multă vreme după... Nu am să greșesc spunînd că fiecare femeie își regăsește cel puțin pentru una dintre stările de spirit o undă din parfumul acestor rînduri, Savurați-le pe îndelete. "
  - Nadia Darie, editor PentruEa.md

  " Autoarea se prăbuşeşte în iubire de pe marginile trupului şi a sufletului feminin pe care le analizează minuţios... Se prăbuşeşte, într-un final, în Cămaşa Lui, intens, profund, dezinhibat, genial. Despre noi, despre ele, despre ea, despre ei, despre El. "
  - Alina Matei, redactor-şef TheWoman.md

  "În creaţia sa autoarea denotă sensibilitate şi sinceritate, emanînd astfel o lumină care trezeşte senzaţia de a fi tămăduitoare. Destul de francă încît să scrie despre lucrurile care uneori nu pot fi verbalizate, destul de curajoasă încît să iubească cu patos, şi indubitabil profundă, analizînd minuţios dimensiunile sufletului său, a pielii bărbatului iubit şi încercînd să pipăie cu vîrfurile degetelor sale absolutul iubirii - materialul din care e ţesută Cămaşa Lui, ca mai apoi să scrie. Cititorii care tînjesc după dragostea curată, reală, marcată nu numai de frumuseţe, ci şi de durere, dăruire şi sacrificiu, se vor regăsi în acest volum "
  - Dumitru Mircea, editor

  Noutati

  46.00 Lei

  70.00 Lei

  49.00 Lei

  40.00 Lei

  44.91 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  65.00 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Opinii clienți (2)

  Ion B.
  Scris în 28 noiembrie 2016
  Rating:

  ” “

  a cumparat acest produs în 09 noiembrie 2016
  feldes a.
  Scris în 12 noiembrie 2016
  Rating:

  ” O carte adevărată și pură, din suflet pentru suflet. Cămașa lui e cartea pe care oricine trebuie să o citească. Superba!! Mi-a placut la nebunie :) “

  a cumparat acest produs în 27 octombrie 2016
  Daniela
  Scris în 26 martie 2016

  ”Atita sentiment, atita sinceritate, am plins la unele fragmente din carte! E extraordinara, recomand cu incredere sa o citeasca atit femeile, cit si barbatii - poate o sa ne intelegeti putin mai bine dupa lecturare, poate si ele o sa inteleaga mai bine ci“

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos