Produsul a fost adaugat in cos
  Ghid complet de desen pentru incepatori

  - 10% Reducere

  62.91 Lei

  69.90 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-33-3163-3 Limba: Romana Editura: Litera Coperta: Cartonata Data aparitie: 2019 Pagini: 240 Colectia: Enciclopedie Format: Fizic

  Descriere

  GHID COMPLET DE DESEN PENTRU INCEPATORI este un indrumar cuprinzator pentru desenarea unei game extinse de subiecte, incluzand oameni, animale, flori, peisaje si multe altele. Acest ghid incepe cu o introducere detaliata despre instrumentele si materialele de care au nevoie artistii aflati la inceput: tipuri de creioane, radiere, caiete de schite, hartie si o varietate de alte ustensile. In plus, pasionatii vor invata conceptele, dar si diverse tehnici de baza ale desenului, incluzand redarea realista a texturilor, crearea adancimii si surprinderea perspectivei.

  GHID COMPLET DE DESEN PENTRU INCEPATORI ii îndruma pe artistii aflati la inceput de drum prin proiecte usor de urmarit, pas cu pas, acoperind diverse tehnici:

  - Dezvoltarea formei

  - Redarea texturii

  - Adancime si distanta

  - Racursi

  - Valoratie si umbrire Perspectiva

  - Echilibru si compozitie

  - Surprinderea realismului si a asemanarii

  - Redarea siluetelor in miscare

  Oferind ponturi utile si lectii usor de urmarit, pas cu pas, GHID COMPLET DE DESEN PENTRU INCEPATORI este ajutorul perfect pentru artistii incepatori interesati sa isi dezvolte si sa isi perfectioneze stilul si tehnica de desen.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos