Anatomie

   • Produsele 1-0 (din 0)
  • Produsele 1-0 (din 0)

  Carti de anatomie

  Cunoasterea incepe cu tine! A te cunoaste pe tine si corpul tau reprezinta inceputul cunoasterii lumii si a universului. Din acest motiv, am ales sa-ti punem la dispozitie o gama vasta de carti de anatomie.

  Fie ca esti in cautarea unei simple carti anatomie, fie iti doresti un atlas de anatomie umana, cu siguranta vei afla raspunsurile de care ai nevoie. Lucrarile ce trateaza aceasta tema te vor ajuta sa intelegi mai bine modul in care corpul este alcatuit si in care functioneaza. In plus, ilustratiile si diagramele realizate special, impreuna cu imagini impresionante preluate cu ajutorul tehnologiei microscopice de ultima ora te vor ajuta sa intelegi diferentele dintre un corp sanatos si unul bolnav.

  Literatura de specialitate te ajuta sa intelegi principiile de baza ale anatomiei, cat si importanta celulelor, a tesuturilor, a ADN-ului, plus o multime de alte informatii generale despre genetica si boli infectioase.

  Consulta oferta completa si comanda manualul sau atlasul de anatomie umana care sa te ajute sa ai o imagine mai clara asupra corpului si evolutiei umane.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: