Carti business / afaceri

  3 din 3
  • 39.00 Lei
  • 27.30 Lei
  • - 30%
  3 din 3

  Produse populare

  Carti business / afaceri

  Carti pentru oameni de succes

  Daca esti antreprenor sau doresti sa-ti deschizi propria ta afacere si ai nevoie de mai multe informatii despre cum sa-ti gestionezi afacerea, cum sa o pornesti si cum sa reusesti sa o transformi in ceva de succes, iti propunem gama noastra de carti de business. Am adunat cele mai interesante si cele mai bune carti de afaceri. Astfel, vei reusi sa-ti descoperi drumul tau spre reusita.

  Ce carti business gasesti la Librex?

  In libraria noastra online, am adunat carti de top, astfel incat, indiferent de afacerea pe care o detii sau doresti sa o infiintezi, sa gasesti exact ceea ce iti doresti. Categoriile de carti de acest tip sunt diverse, deci vei gasi:

  carti pentru advertising;

  carti pentru antreprenoriat;

  carti pentru coaching;

  carti bazate pe comunicare;

  carti bazate pe leadership;

  carti despre negociere;

  carti despre vanzari;

  carti despre management.

  Ce poti invata din aceste volume despre business?

  Cartile de business sunt special create astfel incat cu ajutorul lor sa reusesti sa-ti deschizi o afacere sau sa stii cum sa o mentii pe cea pe care o ai deja. De aceea, o carte business, scrisa de un autor cunoscut, te va invata cum sa-ti dezvolti anumite aptitudini si cum sa gestionezi situatille neprevazute.

  Cele mai bune carti de afaceri le gasesti la noi!

  Librex a adunat cele mai bune volume de carti de afaceri astfel incat sa-ti ofere ajutorul si sprijinul necesare pentru ca afacerea ta sa evolueze.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: