Produsul a fost adaugat in cos
  Ale si Sufletul Cartilor

  Pret special

  59.00 Lei

  47.00 Lei

  Economisesti 12.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 99 lei

  ISBN: 978-606-44-0363-6 Limba: Romana Pentru: Copii Autor: Alex Donovici Editura: Curtea Veche Coperta: Cartonata Data aparitie: 2020 Pagini: 72 Format: Fizic

  Descriere

  In noua poveste scrisa de Alex Donovici, "Ale și sufletul cărților", suntem puși în fața unei distopii, pe care nu o întâlnim niciodată în cărțile pentru cei mici.

  O morală extrem de valoroasă pentru copiii de azi. Când Ale primește ultima carte rămasă de la stră-străbunica ei de 106 ani, pornește într-o aventură la capătul căreia trebuie să îl salveze pe Sufletul Cărților, rămas prizonier în ultima bibliotecă peste care s-a abătut Uitarea.

   

  Ale este o fetiță de 10 ani care trăiește într-o lume... din viitor, alături de cățelușa ei, Furnica, de stră-străbunica ei și de părinți. Într-o zi, află de la stră-străbunică faptul că au existat cândva niște lucruri numite cărți, după ce bătrâna îi dăruiește ultima carte rămasă în lume.

  Acela este momentul când pentru Ale începe o aventură care o poartă prin nenumărate peripeții, până când, ajutată de cei dragi, reușește să îl salveze pe Sufletul Cărților, să aducă la lumină, din ceața care o acoperise, Biblioteca orașului.

  Însă cum s-au întâmplat toate aceste lucruri fantastice vei afla doar citind această carte.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos