Produsul a fost adaugat in cos
  Hieronimus si inventiile sale mult asteptate

  44.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  Gen: Carti pentru copii Limba: Romana Subgen: Povesti pentru copii Editura: Didactica Publishing House Coperta: Cartonata Format: Fizic

  Descriere

  Hieronimus și invențiile sale mult așteptate este o poveste amuzantă pentru copiii cu vârsta peste 4 ani.

  O carte instructivă și, în același timp, distractivă și hilară pentru copii, cu ilustrații unice, care spune povestea unui personaj minunat: inventatorul încrezător în sine, broascuța Hieronimus, care nu se lasă descurajat de numeroasele sale probleme.

  Ați făcut cunoștință cu inventatorul Hieronimus prin intermediul cărții Hieronimus și expediția Broasca Roșie, iar acum vă invităm să descoperim împreună invențiile sale mult așteptate.

  Hieronimus este inventator, om de știință remarcabil și un adevărat erou. Asta deoarece găsește soluții pentru toate problemele zilnice pe care întreaga lume, mai mult sau mai puțin, le așteaptă. Dacă el sau unul dintre prietenii săi are o problemă, o rezolvă cu una dintre invențiile sale. Este de neînțeles pentru el de ce Clubul Științific local încă nu vrea să-l accepte – și asta doar pentru că este broască și nu om!

  Automatul de cărți poștale semihidraulic? O cremă de protecție solară invizibilă? O capodoperă a tehnicii comunicațiilor? Nicio problemă, un jucător ca Hieronimus inventează așa ceva aproape în somn! Dar cea mai importantă invenție a sa este dezvoltarea secretă a unui zbor real. Nu e de mirare că cel mai rău adversar al său, răutăciosul și urâciosul Nic, încearcă totul pentru a spiona aceste planuri senzaționale.

  Andreas H. Schmachtl, autorul popularei serii Tilda, are stilul său de ilustrație foarte propice, colorat și foarte prietenos cu copiii, care te pune într-o dispoziție bună. În imaginile sale sunt întotdeauna multe detalii de descoperit.

  DESPRE AUTOR:

  Andreas H. Schmachtl s‑a născut în 1971 și a studiat artă, germanistică și anglistică în Oldenburg, Germania. Începând cu anul 2007, ilustrează și povestește cu drag și cu atenție la detalii despre personajele sale magice și aventuroase. Multe dintre poveștile sale sunt despre iepurași, arici, șoricei și alte animăluțe, protejarea și salvarea acestora fiind lucruri foarte dragi lui.

  Noutati

  38.00 Lei

  54.90 Lei

  194.00 Lei

  174.60 Lei

  67.00 Lei

  59.90 Lei

  29.90 Lei

  59.90 Lei

  37.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos