Produsul a fost adaugat in cos
  Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea a 3-a - Armonia Creatiei. Univers, Energii, Vibratii, entitati celeste si terestre

  39.00 Lei

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Spiritualitate ISBN: 9786069029381 Limba: Romana Tip carte: Clasica Autor: Dan Prepelita Editura: Dharana Coperta: Brosata Data aparitie: 2023 Pagini: 320 Format: Fizic

  Descriere

  Cand consemnez perceptiile, nu stiu ce scriu, dar cand citesc ce am scris, sunt complet socat. Secretul consta in aceea ca, in timpul primirii perceptiilor, trebuie sa nu ma gandesc la nimic, sa scriu doar ce vad cu ochii mintii”. „Cuvintele pe care le-am scris in mare graba, nu le-am auzit de la nimeni, nu le-am citit niciunde si nu mi-au fost dictate sau soptite in ureche de nimeni. Le-am perceput pur si simplu, direct din fata ochilor in mana mea si, fara sa le inteleg sau sa deslusesc intelesul pe loc, le-am scris rapid, de cate ori am simtit nevoia de a scrie. 

  „Desi pare ca durerea pierderii a declansat „perceptiile” spirituale, unele de-a dreptul socante si altele de negasit in alte lecturi cunoscute de mine pana acum, cred ca durerea a fost doar o forta/un stimul care a activat constientizarea iubirii, iar iubirea insasi a devenit torta care i-a luminat aceasta fantastica si minunata calatorie in universul pe care nici aparatele omenesti, oricat de moderne sunt ele, inca nu-l pot patrunde si intelege. Asadar, nu durerea sufleteasca intensa este motivatia calatoriei autorului in mintea Universului, cat iubirea constientizata ca o consecinta a durerii pierderii.  

  Desi a lucrat ca profesor universitar si vine dintr-o zona, sa zicem, „tehnica”, Dan Prepelita a reusit sa iasa din tiparele stiintifice, care tind uneori sa stranguleze mesajul spiritual, in primul rand pentru ca el este neverificabil.” Maria Timuc

  Pe masura ce se inainteaza in viata, odata cu cresterea varstei, corpul omului imbatraneste, se degradeaza, metabolismul se reduce si este afectat negativ din ce in ce mai mult, dar omul respectiv, desi simte si recunoaste ca s-a schimbat fizic si ca a imbatranit, percepe un suflet la fel de tanar ca la 20 de ani, simte ca are aceleasi sentimente, dorinte, poate putin estompate, dar sufletul si-l concepe si si-l recunoaste tot tanar, trupul cedeaza, dar sufletul ramane acelasi mereu. Trupul imbatraneste progresiv, dar sufletul ramane mereu tanar si nelinistit pana la moartea corpului.

  Oare nu este asta dovada clara ca sufletul este nemuritor, ca are cu totul alt statut decat corpul fizic si ca de fapt  sunt doua parti distincte care un timp numit ”viata” sunt inlantuite, fiecare avand calitati diferite, corpul supunandu-se legilor materiei din care este creat, iar sufletul legilor cerului din care face parte, de unde a venit si unde se va duce dupa despartirea si eliberarea de trup. Doi in unul, dar fiecare cu drumul sau. Iata OMUL.

  Urmarind aplicarea Planului Armonios al Creatiei, pe care l-a implementat drept consemn la intrarea super-computerului celest, avand ca obiectiv desavarsirea sufletelor ingeresti prin ele insele, Dumnezeu a ales Planeta Pamant pe care a pregatit-o in mod special pentru scopul deosebit ce avea sa se infaptuiasca si a creat VIATA materiala, numeroase fiinte ca entitati terestre specifice muritoare. A diferentiat tot ceea ce a creat prin frecventele diferite de vibratie si prin energiile felurite inmagazinate, astfel obtinandu-se capacitati si comportamente foarte diferite.

  Produse similare cu "Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea a 3-a - Armonia Creatiei. Univers, Energii, Vibratii, entitati celeste si terestre"

  Recomandate pentru tine

  13.99 Lei

  • - 60%

  19.50 Lei

  • - 50%

  48.00 Lei

  • - 20%

  63.00 Lei

  • - 65%
  • Transport
   gratuit

  24.50 Lei

  • - 50%

  9.99 Lei

  • - 74%

  15.60 Lei

  • - 60%

  19.50 Lei

  • - 50%

  19.99 Lei

  • - 66%

  78.00 Lei

  • - 50%

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos