Produsul a fost adaugat in cos
  Admiterea in magistratura si in avocatura. Culegere de subiecte cu explicatii ale variantelor de raspuns. Drept civil 2023

  79.00 Lei

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-39-1291-7 Gen: Drept Limba: Romana Tip carte: Clasica Autor: Ionut Cofaru , Mariana Constantinescu , Vladimir Diaconita , Emese Florian , George-Alexandru Ilie , Nicoleta Miclaus-Badin , Daniela Motiu , Kamelia Sirbu , George-Alexandru Stan Editura: Universul Juridic Coperta: Brosata Data aparitie: 2023 Pagini: 320 Colectia: Colectia Examene Format: Fizic

  Descriere

  Subiectele selectate, respectand structura examenelor pe care se bazeaza astazi concursurile de admitere in profesiile juridice, la care se adauga și explicațiile tuturor variantelor de raspuns, vor permite simularea examenelor/concursurilor de admitere in profesiile juridice, precum și gestionarea emoțiilor specifice acestora.

     Lucrarea cuprinde subiectele date la concursurile/examenele de admitere in profesiile juridice din ultimii ani, pentru disciplina de concurs/examen Drept civil (admitere INM/magistratura 2016-2022; admitere Barou stagiari/definitivi 2016-2023; absolvire INPPA 2019).

     Subiectele conțin explicații ale tuturor variantelor de raspuns, avandu-se in vedere:

  - soluționarile contestațiilor la baremul de notare și evaluare;

  - modificarile legislative și dispozițiile legale in vigoare;

  - decizii ale Curții Constituționale, recursuri in interesul legii, doctrina etc.

     Explicațiile sunt poziționate la finalul fiecarui chestionar anual, permițandu-se astfel o verificare reala a cunoștințelor, precum și o simulare a punctajului.

     Realizata de un colectiv de autori cu mare experiența, format din judecatori, avocați și cadre didactice care predau la facultați de drept de prestigiu din țara, lucrarea Admiterea in magistratura si in avocatura. Culegere de subiecte cu explicatii ale variantelor de raspuns. Drept civil este utila candidaților la examenele de admitere in profesiile juridice, pentru concursul de admitere in magistratura, pentru examenele de admitere in profesia de avocat, de definitivare sau promovare, precum și studenților facultaților de drept, pentru examenul de licența.

     Au fost avute in vedere modificarile aduse prin dispozițiile Legii nr. 140/2022.

  Recomandate pentru tine

  14.99 Lei

  • - 50%

  40.00 Lei

  14.70 Lei

  • - 70%

  29.00 Lei

  • - 26%

  39.00 Lei

  19.50 Lei

  • - 50%

  59.60 Lei

  • NOU
  • - 20%

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos