Produsul a fost adaugat in cos
  Fantastic voyage. In lumea dreptului penal special

  55.00 Lei

  38.50 Lei

  Economisesti 16.50 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-39-0974-0 Gen: Drept Limba: Romana Autor: Michele Papa Editura: Universul Juridic Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 272 Colectia: Eunomia Format: Fizic

  Descriere

  Colectia EUNOMIA este un proiect editorial realizat in parteneriat de catre Centrul pentru Studii de Drept Natural si Analiza Normativa de la Universitatea din Bucuresti si editura Universul Juridic. Colectia este dedicata publicarii unor cercetari si eseuri, elaborate de autori romani sau straini, in domeniul analizei normative, sub toate aspectele si implicatiile sale – de la fundamentele filosofice pana la doctrinele juridice si la politicile publice subsumate diferitelor curente de gandire ale dreptului natural sau altor curente de gandire in dialog cu acestea. Monografiile, antologiile tematice, editiile speciale vor consolida infrastructura intelectuala necesara pentru a sustine structurile legale si institutionale ale bunei ordini sociale, cum sugereaza chiar denumirea colectiei.

  Cu un titlu original, jumatate in limba engleza si limba franceza, jumatate in limba italiana, cartea Fantastic voyage. Attraverso la specialita del diritto penale a fost publicata si in limbile franceza si spaniola, fapt care a insemnat pentru autor o „minunata aventura intelectuala, determinata de redarea ideilor sale in limbi atat de apropiate prin prisma originilor latine, dar atat de diferite datorita personalitatii puternice a fiecareia”. Scrisa si rescrisa, editia a II-a in limba italiana a lucrarii este, asadar, tradusa si in limba romana, o limba inrudita cu celelalte trei prin fondul latin comun, sperand ca acest demers sa fie o continuare a acelei minunate aventuri.

  Conceputa, initial, in scopuri didactice, spre a facilita studentilor intelegerea notiunilor cu care autorul isi incepe cursul de Drept penal. Partea speciala, lucrarea ajunge sa fie o adevarata opera literara, un eseu despre trecutul si, mai ales, viitorul normei penale de incriminare.

  Noutati

  46.00 Lei

  70.00 Lei

  49.00 Lei

  40.00 Lei

  44.91 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  65.00 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos