Produsul a fost adaugat in cos

    Cumpărate frecvent împreună:

    Cumpărate frecvent împreună:

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    22.33 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    Legislatie in industria alimentara. Curs universitar

    53.00 Lei

    37.10 Lei

    Economisesti 15.90 Lei

    Comanda prin telefon: 0723.193.019

    Comanda prin telefon:

    0723.193.019

    Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

    ISBN: 978-606-26-1431-7 Gen: Drept Limba: Romana Autor: Elena Dobre Editura: Pro Universitaria Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 330 Colectia: SERIE DE AUTOR Format: Fizic

    Descriere

    Dupa cum se cunoaste, industria alimentara este deosebit de preocupata, uneori chiar mai inainte de chestiunile strict economice (costuri, materii prime, rentabilitate, desfacere etc.), de problema cunoasterii si respectarii normelor juridice care ii reglementeaza activitatea, in mod special a celor prin care se urmareste asigurarea calitatii, conformitatii si sigurantei produselor alimentare.

    De altfel, siguranta si igiena alimentelor sunt problematici de importanta majora pentru intreaga populatie, iar toate normele juridice in aceasta materie au ca scop protectia sanatatii si a vietii oamenilor, prin reglementarea producerii, manipularii, procesarii, depozitarii, transportului si comercializarii unor alimentele sigure pentru consum.

    Lucrarea expune si explica legislatia aplicabila productiei de alimente (incluzand aici problematici precum: Principiile generale ale legislatiei alimentare a Uniunii Europene; Standarde internationale in domeniul productiei alimentare; Trasabilitatea produselor alimentare si auditul sigurantei alimentelor; Sisteme de alerta pentru alimente; Etichetarea produselor alimentare; Controlul oficial al producatorilor si produselor alimentare etc.) si continua apoi cu expunerea cadrului normativ specific unor categorii de produse alimentare (Igiena alimentelor de origine animala; Productia si comercializarea unor categorii de produse alimentare; Aditivii alimentari si aromele). Ultima parte este dedicata sistemelor Uniunii Europene din domeniul calitatii produselor agricole si alimentare.

    Cartea de fata raspunde totodata si tematicilor de curs din facultatile de industrie alimentara, agronomie, ingineria produselor alimentare etc. si in acest fel constituie un sprijin didactic pentru studentii si masteranzii unor astfel de specialitati academice.

    Alte carti din cadrul colectiei:

    Romania - Statele Unite ale Americii. 25 de ani de Parteneriat Strategic. Trecut, prezent, viitor

    Metodologia cercetarii sociologice. Metode cantitative si calitative

    Gestiunea financiara a institutiilor publice. Curs universitar

    Produse similare cu "Legislatie in industria alimentara. Curs universitar"

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    22.33 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    Titluri de la acelasi autor

    Lasa un review

    Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

    Stocul pentru acest produs este epuizat.

    Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

      Produsul a fost adaugat in cos

    Cumpărate frecvent împreună:

    Cumpărate frecvent împreună:

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    22.33 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei

    20.30 Lei