Produsul a fost adaugat in cos
  Notiuni elementare privind standardele de protectie a investitiilor in dreptul international. Curs universitar

  30.00 Lei

  21.00 Lei

  Economisesti 9.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-26-1544-4 Gen: Drept Limba: Romana Autor: Cristina-Elena Popa Tache Editura: Pro Universitaria Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 160 Colectia: Cursuri universitare Format: Fizic

  Descriere

  Cartea „Notiuni elementare privind standardele de protectie a investitiilor in dreptul international” este un curs universitar care abordeaza in mod detaliat institutiile specifice acestei ramuri de drept. Contextul in care apare este determinat de interesul global pentru studiul dreptului international al investitiilor, drept ce a inceput a fi studiat in marile centre universitare ale lumii, in cadrul unor cursuri universitare sau postuniversitare.

  Crizele recente care continua sa afecteze climatul investitional, pot fi gestionate corect numai prin cunoasterea corespunzatoare a punctelor sensibile ale sistemului, iar acest lucru este valabil atat pentru state, cat si pentru toti ceilalti actori implicati in domeniul investitiilor. Din acest motiv, sunt binevenite toate lucrarile de specialitate care conduc catre aflarea „secretelor” si a celor mai potrivite solutii pentru desfasurarea activitatilor investitionale in conditii cat mai bune.

  Toate acestea fac din acest curs universitar un material deosebit de util pentru studenti, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetatori stiintifici si practicieni din mediul stiintelor juridice si administrative (avocati, consilieri juridici, notari, arbitri, judecatori, functionari publici, demnitari etc.) si in general pentru toti cei interesati de dreptul international al investitiilor.

  Alte carti din aceeasi colectie:

  Bazele contabilitatii. Caiet de aplicatii

  Drept comercial. Curs universitar. Volumul I

  Teste – grila pentru pregatirea examenului de licenta la programul de studii marketing

  Noutati

  46.00 Lei

  70.00 Lei

  49.00 Lei

  40.00 Lei

  44.91 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  65.00 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos