Produsul a fost adaugat in cos
  Teste-grila pentru examenele de admitere in avocatura și magistratura. Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal

  125.00 Lei

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-39-1219-1 Gen: Drept Limba: Romana Tip carte: Clasica Autor: Malina Tebies Editura: Universul Juridic Data aparitie: 2023 Pagini: 552 Format: Fizic

  Descriere

  Drumul oricarui licențiat și absolvent al unei facultați de drept, indiferent de cariera pentru care opteaza, este plin de obstacole. Pentru a ajunge sa exercite profesia juridica pe care și-o dorește, candidatul trebuie sa se pregateasca temeinic.

  Dupa studiul aprofundat al legislației in vigoare, doctrinei și jurisprudenței in materie, este foarte importanta verificarea și fixarea cunoștințelor prin rezolvarea de subiecte de examen și concurs care s-au dat in sesiunile anterioare.

  Prezenta lucrare constituie un instrument deosebit de util pentru pregatirea și verificarea candidatului, avand in vedere ca stimuleaza candidatul sa fie atent la modul de formulare a intrebarii tip grila sau a minispeței, sa nu cada in capcanele date de anumite cuvinte/expresii sau semne de punctuație inserate nu in mod intamplator in cadrul intrebarii sau al variantei/variantelor de raspuns. Explicațiile detaliate vor starni curiozitatea și dorința tuturor celor care vor folosi și aceasta lucrare in pregatirea lor sa identifice in mod facil prevederile legale incidente.

  Avand in vedere și vasta experiența a autoarei acestei lucrari, care in prealabil a exercitat profesia de avocat, iar mai apoi pe cea de magistrat, și care a avut posibilitatea sa vada lucrurile din perspective variate și sa intalneasca de-a lungul carierei diverse situații practice, consider ca un asemenea demers este folositor. Si pentru subsemnatul, edițiile anterioare ale acestei carți au fost deosebit de utile și m-au ajutat foarte mult pentru pregatirea și promovarea examenelor in vederea dobandirii calitații de avocat stagiar și, ulterior, pe aceea de avocat definitiv.

  Felicitari doamnei judecator și autor al acestei lucrari și mult succes tuturor candidaților la examenele/concursurile de admitere in profesiile juridice!

  Av. Nicolae Șerban, Baroul Bihor

  Recomandate pentru tine

  14.99 Lei

  • - 50%

  24.95 Lei

  • - 50%

  14.70 Lei

  • - 70%

  29.00 Lei

  • - 26%

  26.90 Lei

  • - 31%

  19.50 Lei

  • - 50%

  61.52 Lei

  • NOU
  • - 30%

  49.00 Lei

  • - 65%

  Noutati

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos